Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 214
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 204
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 214
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
eDreamsUSD 204
PricelineUSD 204
CheapTicketsUSD 214
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
15
19
9
7
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
19
9
7
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 55 anmeldelser
Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

Helt greit opphold. Betjeningen kunne gitt mer informasjon ved ankomst, og de hadde ikke tatt skade av å smile litt heller.
Koselig atmosfære i baren og restauranten.
Maten skuffet dessverre veldig (buffé), lite utvalg og rare kombinasjoner. Mye av maten var tørr og kald, og mesteparten smakte som det kom fra en hermetikkboks. Frokosten var helt grei.
Vil nok velge et annet hotell neste gang vi tar turen til Rjukan.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, emmasw90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020

Skinnarbu er et vakkert og innbydende høyfjellshotell som fortjener et besøk. Jeg heier på dette stedet som er innbydende nyoppusset med delikate fellesområder og fine rom. Og som ligger midt i et vakkert fjellområde med flotte nyoppkjørte skiløyper og med merkede fotturer på sommeren. Å sitte forran peisen og høre knitrkng og kjenne varmen, eller å sitte i spisestuen og se utover vakre vidder og innsjøer som frister til nye opplevelser er noen av høydepunktene.

Når det er sagt, så må jeg også nevne de områdene som har et forbedringspotensiale. Det var ikke mange mennesker på hotellet når vi var der, og når det ikke er noe musikk eller lyd i bar, spisesal og lobbyen, så føles det enda tommere. Og det er ikke lett å ha en personlig samtale når alt er helt stille i lokaler. Jeg er glad i stillhet, men her ble det for stille. Jeg spurte om musikk kunne settes på i baren. Da fikk heh positivt svar, og musikken kom fort på. God service! Det andre områder som jan bli bedre er maten. Spesielt gjalt dette middagsbuffeen som jeg opplevde både for kald og for lite gjennomtenkt. Det skal sies at prisen var ganske lav, men kanskje hadde en treretters som mange dnt-hytter serverer fungert bedre? Det virket også som om planleggingen var mangelfull og lite uttrykt, for når vi ved 12-tiden spurte om kveldens meny, fikk vi et ullent svar om at det sannsynligvis ble en buffet som kokken lagde. Vi ble usikre på hva det innebar, og vi endte med å spise et annet sted. Det siste forbedringspotensialet er bassenget. Å få ferdig denne avdelingsleder. For et basseng, eller i alle fall en badstue eller jacuzzi hadde gjort seg!

Vi var innom andre hoteller i området, og vi var skjønt enige om at Skinnarbu var vakrest både innenfor dørene og utenfor i naturen, og jeg anbefaler alle et opphold her. Men det blir enda bedre hvis stedet oppjustert bevissthet på enkle grep for atmosfære og miljø.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnetteB168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2019

Vi var på høstferie og tok med vår kjære hund som er en border størrelse. Første dag av ferien ble vi møtt av et fantastisk personal. Tok i mot oss og hunden vår med åpne armer. Hunden vår fikk ligge i peis stuen ved siden av oss. Andre kveld , vi var helt alene i stuen, bare oss og hunden vår. Hotellet hadde Veldig få gjester. Da vi hadde satt oss i peis stuen kom det plutselig et nytt personal, som vi ikke hadde sett før« kjeftet « og nekter hunden vår tilgang til å oppholde seg i stuene, og inne på hotellet generelt . Vi fikk beskjed at enten måtte hunden være ute eller på rommet vårt. Hunden vår var for stor sa han. Vi ble veldig overrasket over dette. Da jeg spurde hvorfor dette var greit i går og ikke i dag svarte han at de andre som jobbet på hotellet ikke kunne reglene. Da kan jeg ikke forstå hvorfor det står på hotellet sine nettsider at hunder er velkomne. De burde jo da presisere hvilken størrelse på hundene som er velkomne, eller la vær å skrive noe om det i det hele tatt. Dette blir siste gang vi tar turen her med vår kjære hund. Hundeeigere hold dere unna!!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, SpeedyEddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2019

Drømme helg! God atmosfære , hyggelige felles områder med , peiskos ny oppusset rom. Flotte service , nydelig mat.Anbefales på det varmeste. Fantastiske turområder .... flotte stier..... elsker det stedet

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eva_iren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

På dette hotellet fikk vi en kjempe service fra alle som jobber der fra hotell direktør til rengjørings personell. Hele familien var meget godt fornøyd med maten fra frokost til middagsbuffet og tur område rundt hotellet var helt fantastisk .
Jeg og hele min familie anbefaler folk og reise dit opp.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jontoregundhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser