Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anne L
1,0 av 5 boblerAnmeldt 24. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Vio.com
16.8 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Cafe/reception in winter
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
17.9 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Go to your Happy Price
  • eDreams
  • ZenHotels.com
  • Vio.com
17.0 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
24.6 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis parkering
Svømmebasseng
  • Agoda.com
24.9 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Gausta View Mountain Lodge. Where Adventures Begin.
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
22.7 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
17.0 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Huts winter
    25.2 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      22.7 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Gaustablikk
        25.4 km fra Skinnarbu Nasjonalparkhotell
        Bar/lounge
        Se flere hoteller i Rjukan
        Anmeldelser (67)
        Filtrer anmeldelser
        67 resultater
        Vurdering fra reisende
        18
        21
        10
        10
        8
        Type reisende
        Tidsperiode
        SpråkAlle språk
        Flere språk
        Vurdering fra reisende
        18
        21
        10
        10
        8
        Se hva reisende sier:
        Valgte filtre
        Filtrer
        Oppdaterer listen ...
        1823 av 67 anmeldelser
        Anmeldt 13. august 2020

        Hotellet ligger fint til med muligheter for fotturer av forskjellig lengde i fint tur-terreng. Selve hotellet er helt OK - ikke noe ekstraordinært, men det hadde vi heller ikke ventet. Hyggelig betjening, greit rom med flott utsikt!
        Restauranten burde etter min mening satse på mer lokal mat. De sier at de har noen langtidsboende og derfor må variere, noe som sikkert er riktig. Vi ahdde uansett ikke forventet å få servert hav-abbor i den norske fjellheimen.

        Romtips: Be om rom med utsikt mot sjøen
        Dato for oppholdet: juli 2020
          • Rom
          • Renslighet
          • Service
        4  Takk, Geir M
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

        Helt greit opphold. Betjeningen kunne gitt mer informasjon ved ankomst, og de hadde ikke tatt skade av å smile litt heller.
        Koselig atmosfære i baren og restauranten.
        Maten skuffet dessverre veldig (buffé), lite utvalg og rare kombinasjoner. Mye av maten var tørr og kald, og mesteparten smakte som det kom fra en hermetikkboks. Frokosten var helt grei.
        Vil nok velge et annet hotell neste gang vi tar turen til Rjukan.

        Dato for oppholdet: januar 2020
        Reisetype: Reiste som et par
        1  Takk, emmasw90
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 5. januar 2020

        Skinnarbu er et vakkert og innbydende høyfjellshotell som fortjener et besøk. Jeg heier på dette stedet som er innbydende nyoppusset med delikate fellesområder og fine rom. Og som ligger midt i et vakkert fjellområde med flotte nyoppkjørte skiløyper og med merkede fotturer på sommeren. Å sitte forran peisen og høre knitrkng og kjenne varmen, eller å sitte i spisestuen og se utover vakre vidder og innsjøer som frister til nye opplevelser er noen av høydepunktene.

        Når det er sagt, så må jeg også nevne de områdene som har et forbedringspotensiale. Det var ikke mange mennesker på hotellet når vi var der, og når det ikke er noe musikk eller lyd i bar, spisesal og lobbyen, så føles det enda tommere. Og det er ikke lett å ha en personlig samtale når alt er helt stille i lokaler. Jeg er glad i stillhet, men her ble det for stille. Jeg spurte om musikk kunne settes på i baren. Da fikk heh positivt svar, og musikken kom fort på. God service! Det andre områder som jan bli bedre er maten. Spesielt gjalt dette middagsbuffeen som jeg opplevde både for kald og for lite gjennomtenkt. Det skal sies at prisen var ganske lav, men kanskje hadde en treretters som mange dnt-hytter serverer fungert bedre? Det virket også som om planleggingen var mangelfull og lite uttrykt, for når vi ved 12-tiden spurte om kveldens meny, fikk vi et ullent svar om at det sannsynligvis ble en buffet som kokken lagde. Vi ble usikre på hva det innebar, og vi endte med å spise et annet sted. Det siste forbedringspotensialet er bassenget. Å få ferdig denne avdelingsleder. For et basseng, eller i alle fall en badstue eller jacuzzi hadde gjort seg!

        Vi var innom andre hoteller i området, og vi var skjønt enige om at Skinnarbu var vakrest både innenfor dørene og utenfor i naturen, og jeg anbefaler alle et opphold her. Men det blir enda bedre hvis stedet oppjustert bevissthet på enkle grep for atmosfære og miljø.

        Dato for oppholdet: desember 2019
        Reisetype: Reiste som et par
        Takk, AnetteB168
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 8. oktober 2019

        Vi var på høstferie og tok med vår kjære hund som er en border størrelse. Første dag av ferien ble vi møtt av et fantastisk personal. Tok i mot oss og hunden vår med åpne armer. Hunden vår fikk ligge i peis stuen ved siden av oss. Andre kveld , vi var helt alene i stuen, bare oss og hunden vår. Hotellet hadde Veldig få gjester. Da vi hadde satt oss i peis stuen kom det plutselig et nytt personal, som vi ikke hadde sett før« kjeftet « og nekter hunden vår tilgang til å oppholde seg i stuene, og inne på hotellet generelt . Vi fikk beskjed at enten måtte hunden være ute eller på rommet vårt. Hunden vår var for stor sa han. Vi ble veldig overrasket over dette. Da jeg spurde hvorfor dette var greit i går og ikke i dag svarte han at de andre som jobbet på hotellet ikke kunne reglene. Da kan jeg ikke forstå hvorfor det står på hotellet sine nettsider at hunder er velkomne. De burde jo da presisere hvilken størrelse på hundene som er velkomne, eller la vær å skrive noe om det i det hele tatt. Dette blir siste gang vi tar turen her med vår kjære hund. Hundeeigere hold dere unna!!

        Dato for oppholdet: oktober 2019
        Reisetype: Reiste med familie
        2  Takk, SpeedyEddy
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 6. oktober 2019

        Drømme helg! God atmosfære , hyggelige felles områder med , peiskos ny oppusset rom. Flotte service , nydelig mat.Anbefales på det varmeste. Fantastiske turområder .... flotte stier..... elsker det stedet

        Dato for oppholdet: oktober 2019
        Reisetype: Reiste som et par
        Takk, eva_iren
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Vis flere anmeldelser