Gina T
0.0 km fra Park Hotel Rjukan
17.0 km fra Park Hotel Rjukan
    8.4 km fra Park Hotel Rjukan
    8.1 km fra Park Hotel Rjukan
    Gausta View Mountain Lodge. Where Adventures Begin.
    6.4 km fra Park Hotel Rjukan
    Huts winter
      8.7 km fra Park Hotel Rjukan
      0.7 km fra Park Hotel Rjukan
      Se flere hoteller i Rjukan
      Anmeldt 31. juli 2020

Grusom lukt i hele hotellet. Luktet røyk/gammelt. Personalet kan omtrent ikke norsk. Gjenglemt søppel på bordet. Vasken på rommet var delvis tett. Ekkelt dusjforheng. Møkkete rom og sengetøy. Fikk nytt sengetøy som vi måtte bytte selv. Tørt brød og dårlig frokost. Da vi ba om kompensasjon v utsjekk fikk vi bare sure miner og beskjed om at VI burde ha bedt om nytt rom.! Vi ba om mail og tlf til daglig leder - det fikk vi ikke og fikk beskjed om å komme oss ut. Tragisk.

1  Takk, Faderenogmoderen
      Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Shabby, skittent og dyrt.
      Vond lukt i korridorer, dårlig renhold særlig på bad, hår på veggene osv...
      Bygget er overmodent for totalrenovering.
      Betjening var hyggelig, men det hjalp ikke allverden.

Kommer ikke tilbake.

2  Takk, 666bellk
      Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Dobbeltrommet var helt grei størrelse på. Når vi var komt oss opp på rommet var det noen som låste opp døren og åpnet den. Personen merket at det var noen der og lukket igjen. Badet er lite, med dusjforheng foran dusjen, og en såpedispenser på veggen. Rommet var ganske kaldt. Det er ganske lytt mellom rommene, man hører godt når naboen dusjer, eller at heisen går opp og ned, om man er nærme denne.
      Låsen på døren var litt tung, under en stressende situasjon som feks. brann kan dette være farlig. Det gikk også av en «alarm» på døren når vi prøvde å komme oss ut den ene dagen.
      Vi gikk ned trappene og la merke til at brannslukningsapparater ikke var sjekket siden 2016!!! SKAL SJEKKES ÅRLIG!! Det ble opplyst om dette under utsjekk, men da kom det mange unnskyldninger om at de ikke hadde festet på lappene etter kontroll, men dette er det kontrolløren som gjør, ikke ansatte.....

Frokosten hadde ikke det beste utvalget, gikk tomt for hardkokte egg (eggene var det enste varme på buffeten) og appelsinjuice. Vet ikke om det er pga koronasituasjonen at utvalget var slik det var, men det var ikke til å skryte av. De små smørpakkene stod kaldt som gjorde det ekstremt vanskelig å smøre på brødet uten å ødelegge alt.
      La ikke merke til personalet, de hilste ikke, ellers og holdt seg anonyme.

Det er ingen mulighet til å lade el-bil på hotellet, men er gratis parkering i hele Rjukan, og ladestasjon med hurtigladere ikke langt ifra hotellet.

2  Takk, trinemetteb
      Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde booket et dobbeltrom, som var så stusselig at vi var glad vi kun skulle sove der. Badet var heslig. Den ene veggen i dusjen kan ikke ha vært gjort rent på denne siden av året. Det var råttent rundt listverket og tydelig ikke gjort et forsøk på å utbedre slitasjene/skadene en gang. Vinduet vendte ut mot hovedgaten og Rjukan Kebab, som tydligvis var samlingspunktet for stedets rånere. Masse støy, men vinduet måtte stå oppe pga dårlig luft på rommet. Vi hadde gått Gaustadtoppen sent lørdag kveld og gledet oss til å stå opp til hotellfrokost. Om ikke rommet var en gedigen skuffelse så toppet det seg til frokost. Tørre brødskiver pakket inn i plastpakker. Mer begrenset utvalg i pålegg enn det som møter deg i eget kjøleskap etter en lang ferie. Ikke noen alternativer med frokosblandinger, frukt og grønt. Selv ikke speilegg og bacon hadde de klart å lage! Dette er vel den mest skuffende hotellopplevelsen jeg var opplevd siden jeg var backpacker i Asia i 2000/2001. Prisen for skuffelsen var 1490,-! Styr unna folkens!

1  Takk, 966truder
      Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Gjennomgående dårlig standard på hele hotellet, samt dårlig renhold. Vi fikk først et uryddet rom, men fikk etter hvert et "ordentlig" et. Hotellfrokosten var dårlig. Korrekt pris på hotellet hadde vært nærmere 800 kr natten, ikke 1400 kr. Styr unna.

Takk, 369timothyp