Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
ZenHotels.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
13
8
2
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
8
2
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 26 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2020

Bestilte hytte for helgen 13 til 15 mars, inkl. utvask, kr. 6800,-. Bestillingen ble betalt med kort 3.3.20, men så kom koronaen og Norge ble steng ned 13 mars, denne hytta også. Og av en eller annen merkelig grunn mente dette firmaet at mine penger er deres selv om ingen vare ble levert, verken hytte eller vask. Ser næringen oppfordrer folk til å bestille overnattinger i Norge i disse tider, men styr unna her, skulle noe skje ifm korona, så stjeler de lett pengene dine, trist men sant.

Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, Jasmin_Park
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi var to familier med barn som leide hytte i tre dager ifbm tur opp til Gaustatoppen. Hytta var veldig fin, med god plass og gode senger. Utsikten var upåklagelig, og det var stille og rolig i området. Kommer gjerne tilbake hit en annen gang.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, VidarMe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

· Flott beliggenhet ifht til turer i område og til Gaustatoppen. God romslig hytte med det meste en trenger. Nytt og fint.
· Det manglet utemøbler og Evt liten grill. Hytta var beregnet til 8 pers, vi var 6 og det var bare to utestoler, ingen bord. Vi vasket hytta slik det var forklart, men det kan ikkje ha vore sjekka etter siste gjester. Masse støv og lo under senger og bord. Vi traff ingen av personal ved utsjekk for å forklare.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, nedzadaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Vi var ti personer fra Søstrene Storaas hotell som i år valgte å ta firmaturen ut av egne lokaler og dra på Gaustatoppen. Da passet det perfekt å leie en av disse hyttene. Det var rent og veldig flott innredet. Alle rommene hadde gode senger som var i forskjellig etasje i forhold til oppholdsrommene, dette var bra når noen trakk seg tilbake og andre ville fortsette festen. Vi bodde på hytten Gaustavista med utsikt over Gaustatoppen, helt nydelig! Det var også badstue, to stuer og tre bad, noe som gjorde det perfekt for oss som et lite firma. Her var det mange muligheter. Det var også enkelt å finne frem og innsjekk/utsjekk gikk som en lek. Tusen takk for et flott opphold, vi kommer gjerne igjen! :D

Romtips: Gaustavista egnet seg godt til firma på 10-14p, eller til familier på inntil 18/20p da barn kan sove godt i familiekøyene.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Else_Storaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Det er beste hytter i hele Norge. Har vært der 3 ganger og kommer tilbake igjen og igjen. Du kan se Gaustatoppen toppen fra nesten alle hytter. Inne er alltid rent. Resepsjonisten er alltid glad og positiv, der hvir du ønsker å kommer tilbake. Rekommenderer til alle uten tvil.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Inga L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser