Anmeldt 21. juli 2022

Kjempefine hytter med god plass og moderne fasiliteter. Nærhet til mange aktivitetsmuligheter. Veldig fornøyd med oppholdet. Hytten har plass til 10 personer, men det er ikke plass til mer enn 3-4 i badstuen, det var litt kjedelig. Pluss med elbillader på hytten!

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, AndreasPDK
Anmeldt 3. august 2021

Hytta var perfekt på alle måter. God standard, romslig, renslig og godt utstyrt. I tillegg er plasseringen veldig god med utsikt rett opp til Gaustatoppen. Restauranten på Gaustatoppen Booking serverte utmerket mat og drikke.
Vi ønsker å komme tilbake på et tidspunkt.

Dato for oppholdet: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, hhonne447360
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Anmeldelsen gjelder Vidsyn 72

Hytta har god plass og er i fin stand. Fantastisk utsikt over Gaustatoppen og Rjukan.

Så det som trekker ned.
Møkkete når vi kom (ekstra ille mtp Covid-19)
Masse mygg og ingen myggsikring på noen vinduer. Resultat = varmt som fy inne i hytta.
Tett sluk på ene badet, altså en dusj til 11 personer.
Kun en hyttenøkkel og værst 1 nøkkel til bom. Ikke enkelt mtp logistikk på 4 forskjellig ønsker på hva en skal gjøre.

Takk, 200perarnen
Anmeldt 23. juni 2020

Bestilte hytte for helgen 13 til 15 mars, inkl. utvask, kr. 6800,-. Bestillingen ble betalt med kort 3.3.20, men så kom koronaen og Norge ble steng ned 13 mars, denne hytta også. Og av en eller annen merkelig grunn mente dette firmaet at mine penger er deres selv om ingen vare ble levert, verken hytte eller vask. Ser næringen oppfordrer folk til å bestille overnattinger i Norge i disse tider, men styr unna her, skulle noe skje ifm korona, så stjeler de lett pengene dine, trist men sant.

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, Jasmin_Park
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi var to familier med barn som leide hytte i tre dager ifbm tur opp til Gaustatoppen. Hytta var veldig fin, med god plass og gode senger. Utsikten var upåklagelig, og det var stille og rolig i området. Kommer gjerne tilbake hit en annen gang.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, VidarMe