“Storfornøyd!”

Rjukan Hytteby Kro
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Rjukan
Kjøkken: Amerikansk, Norsk
Middagsalternativer: Levering
Beskrivelse: Rjukan Hytteby Kro serverer god mat i hyggelige omgivelser. Menyen varierer fra hamburger til hjemmelaget middag. Spesielt kjent for sin gode pizza. Alle rettigheter. Rjukan Hytteby Kro ligger i sentrum av Rjukan rett ved Rjukanbadet.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat, både små og store var enige. Ikke mye venting. God service og hyggelige ansatte. Fokus på smittevern og god orden. Kommer gjerne igjen.

Takk, marianO2489DH

Anmeldt 28. juli 2020

Vi var fire som bestilte lunch. Den ene bestillingen ble glemt i sin helhet og vi måtte purre på betjeningen. Den andre bestillingen ble ikke levert som bestilt. Det hjelper ikke at maten smaker greit når det er såpass mye surr med bestillingen.

Takk, Marianno71
Anmeldt 22. juli 2020

God rutiner og grei meny, samt helt ok mat som ble presentert på en fin måte. Imponert over variasjonen i menyen, og muligheter for valg av poteter. Eneste jeg kunne ønsket var at ølglassene ble vasket ordentlig, slik at ølet skummer riktig og ble fylt til randen. Ekstra hyggelig pris med kr. 68,- for en halvliter. Vi bestilte snitzel, og den var fint tilberedt med salat, bearnaise og valgfrie poteter. Alt i alt hadde vi en god opplevelse på denne kroa, og jeg er ganske sikker på at jeg vil spise her igjen ved neste besøk på Rjukan.

Takk, rtollef
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom ca 18:45 og bestilte «Dagens rett» som var røkt svinekam med kålrotstappe. Det var veldig mye folk, men vi var heldige og fikk bord inne ganske raskt. (regnvær) Personalet ryddet iherdig og serverte på løpende fot. Maten kom raskt på bordet og smakte aldeles fortreffelig. Det var rause porsjoner på store tallerkner. Sausen var ekstra god. Kroa har også «veikro-mat», men her vil vi nok satse på «dagens» også framover. Den kan anbefales!

1  Takk, annetwoien
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God pizza.
Vi ble anbefalt pizzaen og angret ikke på valget. Grei bestilling på nett og pizzaen var klar til henting som avtalt.

Takk, Hege F

Reisende som så på Rjukan Hytteby Kro, så også på

Har du vært i Rjukan Hytteby Kro? Del dine erfaringer!