Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i uformelt miljø.”
Anmeldelse av Rjukan Hytteby Kro

Rjukan Hytteby Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Rjukan
Prisklasse: USD 8 - USD 20
Kjøkken: Amerikansk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Uteservering, Gatekjøkken
Beskrivelse: Rjukan Hytteby Kro serverer god mat i hyggelige omgivelser. Menyen varierer fra hamburger til hjemmelaget middag. Spesielt kjent for sin gode pizza. Alle rettigheter. Rjukan Hytteby Kro ligger i sentrum av Rjukan rett ved Rjukanbadet.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

God mat i uformelt miljø.
Prøvde husets burger, og den var god!
Effektiv servering og hyggelige folk

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, mortenb649
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 118 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020

Det var lang kø siden det både er bestilling av mat og hytter på samme sted.
Og alle som skal ut/inn i restauranten må gjennom denne køen.
Men pizzaen vi tok med oss var veldig god og enbefales!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sonja A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Bestilte Pizza, rask servering rent og pent i lokalet og ikke minst utsøkt pizza. Vennlige betjening. Så stedet anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, goffy5608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Servicen var topp, og stedet var helt greit, men dessverre var pizzan som en dårlig Grandis med tykk bunn.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FredrikE193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

God mat. Ganske bra utvalg, med mange forskjellige pizzaer og godt utvalg i andre middagsretter, samt smørbrød og andre lunsjer. God plass, rimelige priser og rask og hyggelig servering.

Dato for besøk: august 2020
Takk, basselusken73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rjukan Hytteby Kro, så også på

 

Har du vært i Rjukan Hytteby Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din