Reiste hit for å gå Gaustatoppen sammen med en venninne. Vi reiste i september, så det var ikke så mye folk på hotellet. Vi ble møtt av hyggelig dame i resepsjon, som også hjalp oss med å finne en kortere fjelltur vi kunne gå på ankomstdagen. Rommet vårt lå i etasje under resepsjon, men det var ikke på bakkenivå. Vi hadde suite med balkong og utsikt til Gaustatoppen. Rommet var svært romslig og pent, og balkongen var stor. Siden vi hadde halvpensjon fikk vi 3-retters middag. Jeg må si at dette var helt ok, men ikke gourmet-nivå. Vinen var så som så. Den ene dagen ønsket vi å bestille drink, men da hadde bartender fått fri. De tilbød å lage drink likevel. Den var ok, men det endte med at vi fikk drinken «på huset». Stjerne for det. Frokosten var veldig bra. Masse å velge i, og mulighet for ulike varianter av kaffe. De hadde faktisk også smoothie. Vi brukte velværeavdeling to dager, og det var virkelig bra! Vi hadde hele avdelingen for oss selv. I tillegg leide vi badstue for to timer. Det var bare oss der, så vi følte oss som kongelige. Alt i alt hadde vi et flott oppholde her! Gaustablikk har fått et ufortjent dårlig rykte. Ja, så er det litt slitt her og der, men se nå på fasilitetene og utsikten!!