Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke reis hit”
Anmeldelse av Ammonia

Ammonia
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Rjukan
Prisklasse: USD 5 - USD 15
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

For dyr middag, ikke verdt prisen sammenliknet hva man får.

Forkosten er vel den mest stusselige jeg har opplevd. Anbefaler å finne en annen plass.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Thomas M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021

Blir møtt av en servitør som både snakker og forstår minimalt norsk. Maten var heeelt ok, bestilte en usaltet fjellørret med tre kokte poteter og samme garnityr som var med på den asiatiske foretten.

Forferdelig overpriset med tanke på hva du får.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, steffenm625
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

På gjennomreise og trengte rask middag i 18-tida. Møtt av blid servitør, hun tok bestilling så snart vi la fra oss menyen. Drikke kom øyeblikkelig, maten etter ca 10 min.

Helt grei stekt fjellørret m potet, salat og dillsaus. Smakte godt, eneste at vi kunne ønsket mer salat, den var frisk og god.

Ser ut som tidligere "skrekkopplevelser" bør glemmes.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Z972VOcarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Hadde en overnatting i Rjukan på norgesferien. Da det ikke akkuratt er noe spenstig utvalg i resturanter
i Rjukan valgte vi bare å spise på hotellrestauranten.. Angret!
Menyen består av en thai og en norsk. Jeg valgte kylling i rød karri, kjæresten bestilte pepperbiff.
Servitøren verken så på oss eller smilte når han tok i mot bestillingen. Det var ikke mange i restauranten men fikk inntrykk av å være i veien..
når maten kom var biffen ihjelstekt. Den røde curryen hadde så til de tider overkokt ris. Selve curryen smakte askebeger.. tog 3 bit og måtte gi meg.. betalte for måltidet og gikk på kiwi som ligger vegg i vegg og kjøpte rundstykker og pålegg som vi heller spiste på hotellrommet..

Dato for besøk: august 2018
Takk, AnetteLM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2014

Bestilte mat kl 20.00 og den kom 21.30... Flere som gikk etter å ha ventet lenge og da vi skulle betale spurte vi om hva som hadde gått galt på kjøkkenet. Da svarte han bare at det hadde ikke vært noe bråk. Han beklaget overhodet ikke og servitøren kan jo ikke norsk!
Men maten var god når den først kom. Men overpriset...

Dato for besøk: juli 2014
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ammonia, så også på

 

Har du vært i Ammonia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.