Vi kom til et koselig hotell med fine stuer og rene rom. (At vi måtte vente en stund på betjening i resepsjonen, får gå..) Ved bestilling noen uker i forveien ville vi reservere bord til middag. Det kostet kr 585 pro pers (vi var fem), men den tre retters menyen var hemmelig… Da var vi ikke interessert, fordi noen i reisefølget ikke kan spise et par ting som ofte serveres som hovedretter. Et par timer før ankomst hotellet, fikk vi uventet tlf om vi var interessert i å spise middag på hotellet likevel. I utgangspunktet var vi jo dét, men siden menyen fremdeles var «kokkens hemmelighet», takket vi nei. (Vi spiste i stedet en nydelig tre retters middag - valgt etter meny - på Kinokaféen noen hundre meter fra hotellet.) At det bare var ett TV på hotellet, var sjarmerende. Vi satt 12 personer i TV-stua om kvelden og så fotballkamp. Sosialt! Da vi etterpå gikk til ro på rommene, viste det seg at døra til det ene rommet vårt (rom 2 eller 3) ikke gikk an å låse fra innsiden. IKKE greit å ligge med ulåst dør!! Ellers - nydelige smørbrød til frokost.