Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opptur i Mandal”
Anmeldelse av Alfreds Hjorne

Alfreds Hjorne
Vurdert som nr. 10 av 30 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 10 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelige folk og gode drinker. Gode tiltak med tanke på Corona.Trivselsvakt gikk p vasket border, og man bestilte drikken i baren.
Absolutt verd å ta en tur innom Alfred

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 16 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2020

Alfred's hjørne en lørdag kveld er veldig verdt et besøk, helt nydelige smakfulle delikate lekre drinker og ikke minst en kunnskapsrik, hyggelig, sosial og hyggelig bartender, helt utenom det vanlige.

Dato for besøk: november 2020
Takk, Leiv_Mi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Gode drinker, men henger etter når det gjelder utvalget av Gin og tonic typer. Hadde kun en tonic type, og noen få utvalg av Gin typer, når man sammenligner med andre steder. Hyggelig betjening , og fine inne og uteområde.

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnitaB12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Utrolig gode gin tonics! Vel verdt turen i om du har lyst på en god drink i hyggelig lokale og uteplass.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, erlendsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Hugo og Samurai GT’en var perfekt. Pina Coladaen litt vel syrlig, for mye ananas og lite kokos...men perfekt atmosfære og god bartender:-)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, stiganderse2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alfreds Hjorne, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Alfreds Hjorne? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.