Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Vurdering fra reisende
3
2
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
2
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde 1 natt på dette hotellet.
Gammelt fengsel med forskjellige rom . Noen er celler med køyesenger , men det rommet vi bodde i hadde 1 soverom med felles kjøkken og bad , der det også var vaskemaskin og tørketrommel. Dobbelseng ( to enkelt senger / rammemadrass) . I gangen fantes sengetøy og håndklær . Sengen var god å ligge i, men putene og dynene kunne trengt en vask . De var flekkete med gule og brune flekker. Vi hadde tilfeldigvis med eget sengetøy og dyner og puter da vi i løpet av bilferien sov 1 natt i ett stabbur hvor det var påkrevd med eget sengetøy . Dette må jeg si at jeg var glad for at jeg hadde med. Ellers var det Ok til prisen . Lå sentralt, og rent på toalett og kjøkken .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnitaB12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er andre gang vi bor her.
Virkelig en koselig plass.
Rimelig, sentralt og hyggelig familie som leier ut.
Her mangler du ingenting, og som sist ble det veldig hyggelig sammens med de andre gjestene.
Det eneste vi kan påpeke, er at uteplassen kan oppgraderes.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, gerdedelg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Vi var først litt skeptiske til å dele bad og toalett men dette stedet var helt fantastisk. Vi var ikke så mange gjester her men uansett var alt lagt opp til å dele. Stort kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, stue med sofa og flere bord. Deilige senger, superfin bakgård, sykler til låns og veldig hyggelig vertskap. Kort vei til standen og likevel midt i sentrum av Mandal.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Service
Takk, elsenygaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi valgte Old Jailhouse når vi skulle overnatte i Mandal. Det var et fengslende besøk, vi bodde i celle nr 2.
Her er det køyesenger, og gunstig prismessig, kr 480,- for en natt. Med vanlige senger koster det noe mer.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KnutL105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Hjemmekoselig vandrerhjem i et gammelt fengsel midt i sentrum. Familien som driver det bor i leiligheten over fengselsbygget og er lett å få tak i og de er kjempehyggelig og serviceminded. Felles bad og toalett med moderne vaskemaskin og tørketrommel, fullt utstyrt kjøkken med Micro og stort kjøleskap og en koselig stue med kabeltv. Skikkelig artig sted å bo og vi bor garantert her igjen om vi kommer til Mandal. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jannicke B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser