Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat! ”
Anmeldelse av Mandalsstua

Mandalsstua
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Mandal
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Strålende fornøyd med maten og en hyggelig servitør. Gode porsjoner var det også, kommer absolut igjen!

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, dina278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6569 av 105 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Fire voksne delte to mezemenyer, en souvlaki og en mix grill. Vi var begeistret over maten og smakene! Særlig burgerkjøttet i mix grill porsjoner var himmelsk. Alt det andre veldig godt. Rask og god betjening, og ikke lang ventetid. Porsjoner var bra store, så alle fire var godt mette.
Stemningen i rommet var mer praktisk enn påkostet, og noen syntes det var unødvendig med musikk i bakgrunnen, men den var ikke så høy at det var vanskelig å snakke sammen rundt bordet.
Dette er et sted jeg trygt kan anbefale! Velbekomme!

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 393_ysteinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi ville prøve noe annet en gang, og fant ut at der kunne være koselig å gå. Maten var god, og en ble mett. Lokalet er ikke stort, men koselig innredet, slik at en fikk en slags hjemmefølelse. Personalet var vennlig,og svært høflige. En grei restaurant og gå til en gang I blant.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Monika L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Anbefales for lunsjsultne eller annet. Den deilige greske maten får en å føle seg som på ferie ved middelhavet. Vi spiste gresk tapas, som har oversteget våre forventninger - alt hjemmelaget og av den beste kvalitet. Hyggelig service også.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, jana k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Lette etter et sted å spise, fant Mandalsstua. Meget positivt overrasket! Her fikk vi fantastisk mat til en billig penge! Både voksne og barn vil tilbake!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, jannemargrethes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mandalsstua, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Mandalsstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.