“Meget god gresk (og norsk)”
Anmeldelse av Mandalsstua

Mandalsstua
Vurdert som nr. 1 av 44 Restauranter i Mandal
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Meget god gresk (og norsk) mat, vel verdt å vente på (tok veldig lang tid fra bestilling til maten kom, selv med få gjester i lokalet.

Men gresk tapastallerken og alt annet vi bestilte var det veldig god kvalitet på!

2  Takk, Tore L

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Mandalsstua er grunnen til at vi ønsker å komme tilbake til Mandal. Beste grill min jeg har noen gang spist.

1  Takk, Dan S
Anmeldt 18. juli 2020

Vi så på Tripadvisor at denne dukket opp som nr 1 i Mandal, så vi stakk innom for å se og eventuelt bestille bord samme kveld. Fikk beskjed om at det var helt fullt, men innehaveren Sara klarte likevel å finne et bord for oss to. Vi bestilte gresk mat som var helt gresk og nydelig. Sara kom stadig bort og hørte om vi hadde det bra og slo av en prat. Vi følte oss virkelig sett og verdsatt som gjester. Fikk til og med tips om bosted og restaurant i Marrakech:-D Et fantastik måltid til en fornuftig pris. Vi anbefaler Mandalsstua på det varmeste.

1  Takk, Vidar S
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Kjempebra mat,veldig hyggelig betjening, kommer gjerne tilbake - lett å finne frem. Lurt å bestille bord.

Takk, franknJ6742NC
Anmeldt 10. juli 2020

Kanskje den beste greske maten jeg har spist i Norge!

Kjempe hyggelig betjening, god service!

Kommer garantert tilbake!

1  Takk, 245tomasv

Reisende som så på Mandalsstua, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i Mandalsstua? Del dine erfaringer!