Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat!”
Anmeldelse av Mandalsstua

Mandalsstua
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 2 vennepar på besøk i Mandal nå i juli, tok sjangsen på å se om de var åpent selvom tripadvisor sier de er stengt. Viste seg til vår glede at tripadvisor hadde feil. For en fantastisk mat, hyggelige mennesker, gode priser og perfekt atmosfære. Anbefales på det sterkeste! Vi bestilte 4 forskjellige retter og alle 4 var overbevist om at deres mat var den beste! Verdt å ta turen selvom man er usikker på om de er åpen!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, LarsLandsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 103 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig opplevelse, med god gresk mat og veldig god bevertning. Tzatzikien var veldig god og det var mange gode grønnsaker til godt grillet kjøtt. Ekstra hyggelig når kokken tok med alle barna bort for å kjøpe softis. Anbefales hvis du liker gresk mat

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Vacation34963876254
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021

Beste maten jeg noensinne har fått servert på restaurant! Utsøkt, deilig og saftig gresk mat i rause porsjoner og kjempekoselige innehavere - en kulinarisk opplevelse, ene og alene verdt en (lang) tur til Mandal ...

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, frodef941
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

Fantastisk mye smak og riktige smaker. Saftig og smakfullt kjøtt. Beste greske maten jeg har smakt i Norge. God service.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Jotunhammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021

Flott og lun restaurant. Hyggelig og smilende betjening. Maten var helt himmelsk, virkelig helt autentisk gresk mat. Store, gode porsjoner.
Hit kommer vi definitivt tilbake om ikke så lenge til. Vi bor ca en time unna restauranten, og den er verdt kjøreturen alene, selv om vi ikke har andre ærend å gjøre.
Anbefales på det aller varmeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, JorunB3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mandalsstua, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Mandalsstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.