Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god mat til en god pris!”
Anmeldelse av Mandalsstua

Mandalsstua
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og utrolig god service. Beste stedet i Mandal. God mat til en rimelig pris i forhold til andre steder i Mandal. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Culture28807023558
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 103 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk mat, noe av det bedre jeg har smakt på restaurant. Jeg bestilte grillmix, maten var perfekt tilbredt og porsjonen var å bli mett av! En skikkelig god porsjon mat, både hovedrett og dessert. Absolutt å anbefale!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, NorthStar01297376204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 2 vennepar på besøk i Mandal nå i juli, tok sjangsen på å se om de var åpent selvom tripadvisor sier de er stengt. Viste seg til vår glede at tripadvisor hadde feil. For en fantastisk mat, hyggelige mennesker, gode priser og perfekt atmosfære. Anbefales på det sterkeste! Vi bestilte 4 forskjellige retter og alle 4 var overbevist om at deres mat var den beste! Verdt å ta turen selvom man er usikker på om de er åpen!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, LarsLandsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig opplevelse, med god gresk mat og veldig god bevertning. Tzatzikien var veldig god og det var mange gode grønnsaker til godt grillet kjøtt. Ekstra hyggelig når kokken tok med alle barna bort for å kjøpe softis. Anbefales hvis du liker gresk mat

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Vacation34963876254
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021

Beste maten jeg noensinne har fått servert på restaurant! Utsøkt, deilig og saftig gresk mat i rause porsjoner og kjempekoselige innehavere - en kulinarisk opplevelse, ene og alene verdt en (lang) tur til Mandal ...

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, frodef941
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mandalsstua, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Mandalsstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.