Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrivelig service”
Anmeldelse av Mandalsstua

Mandalsstua
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Gikk igjennom menyen med servitøren for å få vite hva som ikke inneholder løk. Jeg sa at jeg ikke tålte løk og hvitløk. Hun anbefalte da torsk, indrefilet og en rett til. Jeg bestilte og fikk en rett full av rødløk og vårløk. Når jeg gav tilbakemelding om dette fikk jeg streng beskjed om at jeg kun hadde sagt hvitløk og hun ble ufin. Hun mente at de ikke hadde en eneste rett med løk og at jeg derfor ikke kunne spise der. Jeg skjønner at det kan skje misforståelser, men dette var ikke en trivelig opplevelse. Lokalet var veldig trist.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, annev503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 102 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig deilig mat og fantastisk service. Helt perfekt størrelse på porsjonene. Maten kom også utrolig kjapt. De har en grill på kjøkkenet med at vannbad under. Dette fører til at kjøttet blir utrolig saftig og godt Betjeningen var utrolig hyggelig og veldig serviceinnstilt. Lokalet var kult og ryddig innredet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Herman S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Nydelige lokaler utrolig god mat kjempe hyggelig betjening magisk stevning anbefaler å dra hit du vil være god og mett ette på

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Henrik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Fikk servert Grillmix. Fantastisk god mat med amandinepoteter og tzatziki. Veldig god service. Personale er veldig imøtekommende og mottakende. En av de beste matopplevelsene jeg har hatt. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 613jpn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Meget god service og utrolig bra mat. Bestilte grillmix, den anbefales på det sterkeste. Hjemmelaget eplekake til dessert var en perfekt avslutning

Dato for besøk: juli 2021
Takk, knutandreasw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mandalsstua, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Mandalsstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.