Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 184
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
15
17
13
7
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
17
13
7
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 59 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Ikke de største rommene, men nydelige utsikt...ligger rett ved elven og sentrum i Mandal.
Kjempebra frokost selv i corona-tiden.
Gode senger og fint bad

Ikke kjøleskap på rommet.
Bra wifi og tv tilbud med chrome cast.

Superfornøyd

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Engely
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Mandal hotell ligger perfekt plassert i et stille industriområde bare to minutters gåtur over broen og inn til sentrum. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom og rommene var meget romslige. Hotellet er nytt og standarden deretter. Dessverre fikk vi ikke frokost som svarte til standarden på resten av hotellet. Dette skyldes restriksjoner på grunn av smittefare. Det var stor parkeringsplass som var gratis i helgene, men avgiftsbelagt på dagtid midt i uken. Det er for dårlig

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Arvid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet i bydel under utvikling og rett i vannkanten. Luftig, åpen lobby. Stor parkering (avgift) rett utenfor. Blide ansatte. Hotellet har potensial, men en del ting - som er enkle å justere - bør forbedres. Frokost: Fulle bord, stadig tomt for mat/drikke/bestikk, unge ansatte som sto på, men enten var de for få, eller så var arbeidet dårlig organisert. Resepsjon: Personale opptatt av å snakke med kolleger. Rom: Burde hatt vannkoker med kaffe og te, ingen skap, skuffer eller hyller. Utearealer: Egentlig fint, men bærer preg av manglende oppfølging av planter og et bed overgrodd av ugress. Brannalarmen gikk under frokosten, og alle gikk ut og ble der til brannvesenet ankom. Noen tok utgangen mot sjøen, mange tok hovedutgangen. Folk sto på alle sider av hotellet. Det var ingen merkbare rutiner, ingen informerte eller holdt oversikt. Dette var svært foruroligende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Underveis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter


Flott utsikt fra et stort og komfortabelt rom. Hyggelig betjening og god service. Men bortsett fra en flaske antibac i resepsjonen og en ved inngangen til restauranten, er smitteverntiltakene fraværende! Ingen begrensning eller puljeinndeling medfører full frokostsal til tider og ingen mulighet til å overholde en meters avstand. Ingen begrensning i heisen og ingen oppfordring til å overholde en meters regelen, hverken med soneinndeling eller plakater.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Morten J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Midt på treet hotell. Gode senger, frokost var ikke bra - lite utvalg, men mulig pga coronatid. Beliggenhet er midt i blinken og utsikt fra rommet veldig bra. Flott estetisk hotell med fin takterrasse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Trinesblogg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser