Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 190
TripadvisorUSD 190
Orbitz.com
Hotels.comUSD 190
PricelineUSD 190
eDreamsUSD 190
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (62)
Filtrer anmeldelser
62 resultater
Vurdering fra reisende
15
18
15
7
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
18
15
7
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 62 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Hadde en natt her på miniferie på vestlandet. Hotellet ligger nydelig plassert i Mandal, og ser flott og fresht ut. Vi reiser med en liten gutt på 11 måneder, og ble kun henvist til familierom på nettsidene, noe som ble litt stort og dyrt for kun en natt. Ingen info om at man kan booke andre rom med sprinkelseng. Etter en mail til hotellet, ordnet de dette direkte og vi fikk et enklere rom med sprinkelseng. Perfekt for et kort opphold. Rask og god service, men valgmulighetene burde vært mer fleksible på nettsidene. Ellers pene rom, god frokost, hyggelig betjening og et av de reneste hotellene jeg har vært på! Et minus for mangel på vannkoker og kaffemuligheter på rommet. Burde være tilgjengelig på et hotell av denne standarden Men ellers kan det absolutt anbefales

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, natasha_finseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Jeg har reist mye i min yrkesaktive liv og overnattet på mange hoteller. Jeg liker moderne hoteller med sin enkle og rene stil. Også er det rolig. Det er ikke alltid jeg sover godt på nye steder, men her var ikke det noe problem. En god frokost er meget viktig synes jeg. Det får du her. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Kjell_53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en hyggelig servitør som gjorde jobben sin. Vi spiste hvalcarpatio til forrett som var meget bra. Hovedretten entrecôte av kalv står til stryk. Overstekt og deler av kjøttet var seigt. Tilbehøret, potet og gulrøtter smakte brent . I tillegg badet det hele i en slags sky. Fikk 20% avslag på hovedretten, men totalpris på over 1500,- for en dårlig opplevelse var ikke bra

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, Kjell M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Mandal lørdag kveld 08.08.20.
Flott ver, fantastisk utsikt fra hotellbaren i 2 etg.
Vi kom hit, ledig bord, ca kl 21:15, men ble møtt av en bisk hovmester: ‘ingen servering her, det er bar ved resepsjonen!’.
Hun spurte ikke om vi skulle ha mat eller drikkevarer, bare ‘ingen servering!.
Observerte at vedkommende også avviste relativt mange gjester på samme måte.
Jeg aksepterte ikke dette svaret, gikk bort i baren, møtte en hyggelig servitør, som sa at selvsagt et det mulig for servering, og serverte oss det vi bestilte.
Merkelig å observere en slik innstilling til potensielle gjester?

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Stigen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi har ikke bodd på hotellet, denne anmeldelsen gjelder feiring av en 72 års dag på hotellets restaurant Anker. (Fant ikke eget sted for å anmelde restauranten.)
Maten var fantastisk god, men vi hadde en opplevelse som vår behagelig profesjonelle servitør løste på en så god og flott måte at vi smilte fra øre til øre da vi gikk etter en uforglemmelig helaften!
Håper hotellet tar godt vare på slike dyktige medarbeidere, som ansporer oss gjester til å komme tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser