Knut Rinden
        0.0 km fra Mandal Hotel
        25.7 km fra Mandal Hotel
        Se flere hoteller i Mandal
        Anmeldt 19. januar 2023 via mobile enheter

Bodde to netter her i November 2022 i forbindelse med jobb.

Hadde enerom, som var ganske lite, men samtidig hadde alt jeg trengte.

Hotellet ligger sentralt, med parkering utendørs rett på siden av hotellet (betaling). Vi hadde lyst til å prøve den flytende badstuen som lå rett utenfor hotellet, men den var ikke åpen da vi var der, med mindre vi booket den privat, og det var ganske kostbart.

Frokosten var nydelig, og vi spiste en kveld i restauranten som hadde flott utsikt og veldig god mat.

Mandal er en super koselig liten by, har ikke besøkt byen på vinteren før, kun sommeren, men byen kan vamt anbefales for flere årstider. Det er en gangbro fra den siden av elva hotellet ligger, og over til byen. Byen er liten, så det er lett å finne fram. Koselig plass!

Dato for oppholdet: november 2022
        Takk, Journey105823
        Anmeldt 18. august 2022

Nyere hotell midt i sentrum av Mandal.
        Lang tid på innsjekk da resepsjonisten var opptatt med mobil.
        Fin lobby med bar. Negativt at det ikke var alkoholfrie drinker på menyen, dette er etter hvert blitt normalt.
        Spiste ikke middag på hotellet, begrenset middagsmeny. Kort vei til byens restauranter så det var ikke noe problem.
        Vanlig hotellfrokost med bra utvalg, minus for varm mat som egg, bacon etc som stort sett var kald.
        Rommene var uvanlig små, uten noen mulighet for oppbevaring, ingen plass for koffert eller skapplass. Lite plass på badet som kun har en såpedispenser og to plastglass. Størrelsen på rommet trakk ned hele oppholdet.
        Med den beliggenheten burde i alle fall rommene mot elven hatt balkonger, men en flott takterrasse hjalp på.

Dato for oppholdet: august 2022
        1  Takk, 125magnush
        Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Veldig fint, var det i forbindelse med jobb. Nærhet til sentrum er veldig bra. Kort avstand til restauranter og alt i nærhet. Fine rom, god mat. Bade muligheter på brygge, lenger til Strand og andre bade muligheter. Anbefales, fint Sørlandshotell.

Dato for oppholdet: juni 2022
        Takk, Camilla M
        Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte rom for bryllupsreise som nygifte juli 2022, bestilt i god tid på forhånd, med ønske om å få et rom som lå litt diskrét og ikke rett ved heis. Ved ankomst var det ingen tegn til at det var registrert at vi var på bryllupsreise (ingen gratulasjon, som ville vært vanlig ved andre hotell), og vi fikk rom rett ved siden av heis i en travel korridor. Da vi ba om endring var det tydelig irritasjon å spore hos resepsjonist, og ingen videre service. Mulighet for rombytte ble avslått. Vi er veldig skuffet over å ha fått en slik start på bryllupsreisen, og sitter igjen med et veldig dårlig inntrykk av Mandal Hotell! Vi kommer ikke til å bo på Mandal hotell neste gang vi er i Mandal for vi hadde forventet i det minste en hyggelig imøtekommenhet og en gratulasjon da resepsjonist hørte vi var på bryllupsreise. Basic høflighet på et hotell.

Dato for oppholdet: juli 2022
        2  Takk, SoBitTravel
        Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Greit rom og generelt fine lokaler. Relativt dyrt, over 2000. kr/natt for rimeligste rom. Spiste i begge restaurantene på kveldstid, god mat. Frokost veldig bra med mye variert. Dessverre opplevde vi flere usikre og uerfarne ansatte, og ikke alle hadde fått beskjed om å smile og si hei slik de bør overfor gjestene. Også litt beskjedent utvalg av alkoholfritt i restaurantene, det finnes garantert lokale eplemoster osv som man burde hatt. Når det ikke er kaffemaskiner på rommet bør det stå tilgjengelig kaffe i lobbyen. Vi fikk gå i matsalen og ta kaffe når vi spurte, men burde være unødvengig å måtte spørre. Men totalt sett et flott opphold!

Romtips: Nidkjære parkeringsvakter ødelegger litt av den gode stemningen.
        Dato for oppholdet: juni 2022
        1  Takk, Oddie99