“Ypperlig service, litt for lite mat.”
Anmeldelse av Tidemands Cafe

Tidemands Cafe
Vurdert som nr. 11 av 30 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Starter hardt og brutalt! Når man skal ha danske smørbrød så holder ikke 20 reker på et rekesmørbrød (telte ikke, men det var for lite. Ellers! Utmerket god service, herlig stemning/atmosfære. Tøft konsept. Jentungen på halvannet blei behandlet som ei prinsesse. Her ble du sett hørt og vartet opp. Fiskesuppe av nydelig, savnet litt mer fisk, men kn ikke klage.
Kommer garantert tilbake. Men bestiller da ikke rekesmørbrød... Desverre!

3  Takk, Kim-André Svend... L

Anmeldt 10. juli 2020

Bestilte brunch og burger med timianpoteter. Burgerkjøttet var IKKE skikkelig burgerkjøtt som forventes på en slik plass. Potetene var tørre. Brunchen ble servert med tørr opptinet vaffel. Fikk oppstrimlede grønnsaker hvor gulroten var strimlet opp av gulrotskrellet De glemte de å server juicen og skje til å spise yoghurten med. Måtte be de vaske bordet før maten ble servert. Er vandt til at bestikk etc. blir dekket på før matservering ikke etter at maten står på bordet.
Pålegget var godt.
Terningkast 2

1  Takk, britsl
Anmeldt 3. juli 2020

Vi spiste rødspette på dansk vis som kan anbefalles
Generelt god mat til en rimelig penning og hyggelig betjening.
Flott terrasse

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, 974bjarnea
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Gikk rett fra jobb i dag og skulle handle julegaver. Fikk handlet noen men merket at jeg trengte mat. Stakk innom Tidemands og spurte om de hadde noe som mettet, men ikke var full middag. De anbefalte omelett, som jeg sa ja til.
Den ble servert på rugbrød, men salat, bacon og passelig godt krydret. Smakte godt.
Har spist her noen ganger og maten er god og de får et stort pluss med miljøet rundt maten.
Hyggelig betjening har de også.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Jan-Erik Søvik H
Anmeldt 8. november 2019

Mandal i dag, høst og surt ute, men lun og god stemning inne.
En dansk servitør ønsker oss velkommen og en enkel meny til å se på.
Vi velger «stjerneskudd» (rødspette på grov brød) og reker/egg sandwich. Meny eller består av klassikere, men som en av få steder, danske smørrebrød/sild!
Ikke så mange bord, men utrolig koselig å sitte ved en symaskin og se ut vinduet mens vi ventet på maten.
Vi kunne velge mellom div kaffesorter, og gikk for «kjelekaffe» altså kokekaffe, servert i klassisk kaffekopp og ikke i krus, terningkast 6 når den blide dansk spør om vi vil ha påfyll!
Vi la merke til at di solgte syltetøy, sjokolade etc, valgte kransekake som litt søtt på veien ut, digg!
Denne kafe er i to etg, rent og pent sted som anbefales, det var et par bord med godt voksne som vi hørte skryte av service og mat.
Og et par barn var innom, som fikk tegnebok og barnestol.

Kaffen kostet kr 32, maten ut i fra meny var rimelig priset, på facebook siden annonseres det for rimelig mat på søndager, biff til 150 kr er veldig innafor!
Vår lunsj i dag for to med to kaffe (og påfyll)og en cola kr 398.- inkl to kransekaker.
Her gir vi terningkast 6.

Dato for besøk: november 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
2  Takk, Supedad_from_Norway

Reisende som så på Tidemands Cafe, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i Tidemands Cafe? Del dine erfaringer!