Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ventet over en time på maten,”
Anmeldelse av Tidemands Cafe

Tidemands Cafe
Vurdert som nr. 10 av 27 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ventet over en time på maten, og ga opp da vi fikk vite at vi fortsatt var nr 3 i køen. Grei betjening, men det hjalp lite

Dato for besøk: juli 2020
Takk, luvaens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 27 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi unngikk dette stedet de første dagene i Mandal, fordi det så ut som et skikkelig "gubbested". Så feil kan man ta. Her fikk jeg den beste fiskesuppen jeg har smakt noensinne, og jeg har smakt mange. Den hadde en perfekt balanse mellom syre fra hvitvin, salt, fete smaker fra rømme eller crème fraiche(?), rund og nydelig fiskesmak, friskhet fra dill, og smaksdybde fra laurbærblad og jeg vet ikke hva mer som var oppi der. I tillegg var det godt med fisk og reker, som var riktig varmebehandlet og ikke overkokt.

Det eneste jeg kunne satt fingeren på her er at jeg kunne tenke meg et mer spennende brød ved siden av, i stedenfor det litt kjedelige skivede kneippaktige brødet (som var ferskt og mykt altså, det bare ville vært prikken over i'en med noe mer juicy). Foccaccia eller noen tykke skiver landbrød hadde gjort seg.

Hvis du går hit så må du bare bestille fiskesuppen! Jeg slikket nesten tallerkenen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, aeva86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Starter hardt og brutalt! Når man skal ha danske smørbrød så holder ikke 20 reker på et rekesmørbrød (telte ikke, men det var for lite. Ellers! Utmerket god service, herlig stemning/atmosfære. Tøft konsept. Jentungen på halvannet blei behandlet som ei prinsesse. Her ble du sett hørt og vartet opp. Fiskesuppe av nydelig, savnet litt mer fisk, men kn ikke klage.
Kommer garantert tilbake. Men bestiller da ikke rekesmørbrød... Desverre!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kimandrelie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Bestilte brunch og burger med timianpoteter. Burgerkjøttet var IKKE skikkelig burgerkjøtt som forventes på en slik plass. Potetene var tørre. Brunchen ble servert med tørr opptinet vaffel. Fikk oppstrimlede grønnsaker hvor gulroten var strimlet opp av gulrotskrellet De glemte de å server juicen og skje til å spise yoghurten med. Måtte be de vaske bordet før maten ble servert. Er vandt til at bestikk etc. blir dekket på før matservering ikke etter at maten står på bordet.
Pålegget var godt.
Terningkast 2

Dato for besøk: juli 2020
Takk, britsl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Vi spiste rødspette på dansk vis som kan anbefalles
Generelt god mat til en rimelig penning og hyggelig betjening.
Flott terrasse

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tidemands Cafe, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Tidemands Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din