Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En restaurant med god atmosfære”
Anmeldelse av Tidemands Cafe

Tidemands Cafe
Vurdert som nr. 10 av 27 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 11 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

En restaurant med god atmosfære ig hyggelig betjening. Veldig god og rimelig mat. Blanding av Dansk og norske retter, Dansk gryterett med potetstappe og vegetar burger kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, aasejorunnkokaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 31 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Taxisjåføren anbefalte oss dette stedet, og han måtte ha peiling.
Fiskesuppa var helt nydelig og betjeninga var amazing. I tillegg var det en jente som sang live, utrolig fin sang. Og stemningen som ble dannet av nydelig mat, herlig betjening, god musikk og fantastisk gjester har gitt meg en av mine beste restaurantopplevelser noensinne. 10 av 10! Tusen takk for oss

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Ella201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Vi er en gjeng som har vært innom regelmessig, men nå kommer vi til å styre unna de kveldene med karaokeshow med hun Wenche. Makan til masete stemning. Det er ikke alle stemmer som passer til å underholde. Kanskje på tide å fornye seg litt når det gjelder underholdning. Serveringen de siste gangene har også vært veldig treg og maten har ikke hatt samme kvalitet som tidligere. Trist, for det er et veldig koselig sted.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, K8218EEmn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ventet over en time på maten, og ga opp da vi fikk vite at vi fortsatt var nr 3 i køen. Grei betjening, men det hjalp lite

Dato for besøk: juli 2020
Takk, luvaens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi unngikk dette stedet de første dagene i Mandal, fordi det så ut som et skikkelig "gubbested". Så feil kan man ta. Her fikk jeg den beste fiskesuppen jeg har smakt noensinne, og jeg har smakt mange. Den hadde en perfekt balanse mellom syre fra hvitvin, salt, fete smaker fra rømme eller crème fraiche(?), rund og nydelig fiskesmak, friskhet fra dill, og smaksdybde fra laurbærblad og jeg vet ikke hva mer som var oppi der. I tillegg var det godt med fisk og reker, som var riktig varmebehandlet og ikke overkokt.

Det eneste jeg kunne satt fingeren på her er at jeg kunne tenke meg et mer spennende brød ved siden av, i stedenfor det litt kjedelige skivede kneippaktige brødet (som var ferskt og mykt altså, det bare ville vært prikken over i'en med noe mer juicy). Foccaccia eller noen tykke skiver landbrød hadde gjort seg.

Hvis du går hit så må du bare bestille fiskesuppen! Jeg slikket nesten tallerkenen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, aeva86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tidemands Cafe, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Tidemands Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din