Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket! ”
Anmeldelse av Tidemands Cafe

Tidemands Cafe
Vurdert som nr. 10 av 27 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Helt nydelig mat serveres det og de ansatte er svært dyktige. De er alltid i godt humør og gir god service. Lokalet er veldig fint og har en god atmosfære. Anbefaler dette stedet!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Silje1996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 31 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjempehyggelig personale og en nydelig sjokoladekake. Ser frem til å komme tilbake for å smake den sagnomsuste fiskesuppen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Traveler583781
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Tiedemans cafe er et nydelig frisk pust i en hektisk hverdag, personalet er så fantastisk koselige, smiler alltid!
Maten er nydelig, miljøet er alltid i godhetens hjørne, besøker du Mandal by, og lyst til å gå ut å spise, velg tidemans cafe, du vil ikke angre!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, C5570BAdanj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

En restaurant med god atmosfære ig hyggelig betjening. Veldig god og rimelig mat. Blanding av Dansk og norske retter, Dansk gryterett med potetstappe og vegetar burger kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, aasejorunnkokaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Taxisjåføren anbefalte oss dette stedet, og han måtte ha peiling.
Fiskesuppa var helt nydelig og betjeninga var amazing. I tillegg var det en jente som sang live, utrolig fin sang. Og stemningen som ble dannet av nydelig mat, herlig betjening, god musikk og fantastisk gjester har gitt meg en av mine beste restaurantopplevelser noensinne. 10 av 10! Tusen takk for oss

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Ella201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tidemands Cafe, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Tidemands Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din