Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk familiecamping!

Vi har vært her noen ganger med campingvogn og bare elsker denne plassen! Kjempe hyggelig personal... les mer

Anmeldt 5. mai 2024
kjetilogtorgeir
,
Vanse, Norge
Mandal Norges perle

Jeg bor her, på verdens vakreste sted. Med strender og fantastiske turområder i umiddelbar nærhet... les mer

Anmeldt 8. november 2023
Pys123
,
Oslo, Norge
Les alle 68 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
33
27
5
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
27
5
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 68 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2018

Sjøsanden ligger ved Sjøsanden Feriesenter like utenfor Mandal sentrum.
Stranden er meget innbydende med flott sand.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Sjosanden er et fint sted. Vi gikk tur langs stranden og fortsatt videre i Furulunden og langs de flere små strendene.
Gode opplevelser.
Anbefales !

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, X5299XVolgag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Ligger rett i utkanten av Mandal sentrum og er en stor og fin sandstrand. Vannet virket rent og klart. Havet står rett på så noe kaldt vann, men kvaliteten på sanda er meget bra. God plass til store og små + muligheter for å spise rett o nærheten. Gode parkeringsmuligheter.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, stigs152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Jeg var her en varm sommerdag. Den er ikke som en sydenstrand. Her mangler parasoller og solsenger og sanden er ganske massiv og vond å ligge på. Så ta gjerne med egen solseng. Savnet også en liten kiosk ved stranden.
Det kan være mye kvister og skarpe ting på stranden.
Stranden er også utsatt for vind.
Stranden er stor og det er god plass for alle. Og en slipper å ligge veldig tett. Det er lett å gå i vannet. Atmosfæren er rolig og behagelig.
Alt i alt en grei og stor strand som både små og store kan kose seg på. Den mangler en del fasiliteter.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Vi var her i forbindelse med ferie til dyreparken. Pendlet hver dag frem og tilbake, ca 45 min hver vei. Vi leide den store 100kvm store leiligheten til sjøsanden ferietun, da vi var 2 familier med 2 barn hver. 2 store bad, noe enkelt og 4 soverom gav oss masse plass å boltre oss på :) leiligheten bar noe preg av enkelhet, men hadde alt vi trengte.
selve stranden er 10 meter fra husveggen og var perfekt for ett enkelt bad eller bare sandkos.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, mortenels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser