“Hyggelig servitører, dårlig mat”
Anmeldelse av TT World

TT World
Vurdert som nr. 9 av 30 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 119 - USD 329
Beskrivelse: TT World er en restaurant inspirert av alle verdens kjøkken. Vår spesialitet er Asia og Thai. Vi. er også et utested så hos oss kan du starte kvelden med en bedre middag, og avslutte med god drikke og god stemning, "der det skjer" Velkommen. :)
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Flinke å hyggelige servitører som prøvde å redde det dårlige kjøkkenet. Maten var kald/lunken når den ble levert ut + overdådig bruk av chili. Fiskesuppen var et absolutt mareritt. Det virket ikke som suppen var bygd opp på en ordentlig kraft og minnet mer om toro posesuppe en enn suppe som koster 215 kr. I forhold til thai rettene bestod det av å dynke mest mulig chilli inn samtidig som å gjøre kyllingen så tørr som mulig. Eneste oppturen var servitørene som prøvde å rette opp problemene den dårlige maten skapte. Glemte i tilleg å dele ut ris til de forskjellige thai rettene.

1  Takk, Draugi

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte stedet for første gang. Dette ligger i lokaler som tidligere hadde en annen profil. Hyggelig betjening, men her må jobbes med kontekst. Folk satt veldig tett i uteområdet, jf Co-19 krav er jeg betenkt. Vi satt inne og
bordet virket ikke klargjort for nye gjester. Menyen hadde begrenset utvalg. Maten vi spiste var for så vidt ok, men veldig saltholdig. Vi ble gjort oppmerksom på dette. Ok det, men i prinsippet skal det ikke serveres mat som vi blir «advart mot». Gjør noe med dette. Kun ett toalett til en hel restaurant er for snaut, i det minste må hygienen være på topp. Det manglet noe på det. Stedet har en hyggelig atmosfære, men forbedringspotensial.

1  Takk, 525kristina
Anmeldt 8. august 2020

Dato for besøk: august 2020
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Reisende som så på TT World, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i TT World? Del dine erfaringer!