“Supert måltid og hyggelig betjening, anbefales!”
Anmeldelse av TT World

TT World
Vurdert som nr. 9 av 30 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 119 - USD 329
Beskrivelse: TT World er en restaurant inspirert av alle verdens kjøkken. Vår spesialitet er Asia og Thai. Vi. er også et utested så hos oss kan du starte kvelden med en bedre middag, og avslutte med god drikke og god stemning, "der det skjer" Velkommen. :)
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Spiste Chicken Thai og den smakte helt himmelsk. Sterk og god med mye smak. Mulig å justere styrken ved å fjerne noen chiliskiver.
Til dessert valgte vi Kokos melk Creme Brulee og sjokolade fugde som begge smakte meget godt!

1  Takk, 896oled

2024 av 30 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat med mye smak og styrke, gode porsjoner, koselig betjening og flotte lokaler! Anbefales!

1  Takk, 360beateh
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

God og smakfull mat, rause porsjoner, flotte lokaler og hyggelig betjening. Fin beliggenhet på brygga i Mandal.

Takk, HelleHoi
Anmeldt 3. august 2020

Hyggelige søte servitører, nydelig lokal og super god mat. Utrolig bra uteliv på natten også! Her skal vi igjen

Takk, Sbnanabsba
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat. Var sterkt og mye smak, noe som virkelig var godt! De ansatte var hyggelige og ga god service

Takk, Silje1996

Reisende som så på TT World, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i TT World? Del dine erfaringer!