Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, dårlig service”
Anmeldelse av TT World

TT World
Vurdert som nr. 9 av 30 Restauranter i Mandal
Prisklasse: USD 119 - USD 329
Beskrivelse: TT World er en restaurant inspirert av alle verdens kjøkken. Vår spesialitet er Asia og Thai. Vi. er også et utested så hos oss kan du starte kvelden med en bedre middag, og avslutte med god drikke og god stemning, "der det skjer" Velkommen. :)
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: TT World er en restaurant inspirert av alle verdens kjøkken. Vår spesialitet er Asia og Thai. Vi. er også et utested så hos oss kan du starte kvelden med en bedre middag, og avslutte med god drikke og god stemning, "der det skjer" Velkommen. :)
Anmeldt 29. juli 2021

Har vært på restauranten to ganger, første gang med kolleger. Vi var 8 stk som ønsket oss en hyggelig kveld med god mat og drikke. Maten var kjempe god, men vi undret oss over servicen. Servitørene var ikke å se men vi så stadig servitører som satt ute med venner mens vi ventet på å bli servert. Det virket som at de ikke var interesserte i å tjene penger. Jeg syntes maten var veldig god og dro derfor en gang til i håp om at den dårlige servicen var et engangstilfelle. Også denne gangen så vi lite til servitørene. Vi måtte begge gangene bare «finne et ledig bord». Maten kom fort men etter dette måtte vi klare oss selv. Har lyst til å gå her flere ganger da restauranten har kjempe potensiale, men da må servitørene være på jobb.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TanjaSolyst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 30 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Utvalget av øl var veldig skuffende. 3 forskjellige slag, hvorav det ene var en "Lite" variant av CB. Det tredje var en thailandsk type. Det er for dårlig. Vårrullene vi fikk, var kalde inni, så det var heller ikke en god opplevelse. Servicen var god og vi hadde nok fått nye, dersom vi hadde bedt om det. Kommer ikke igjen for ei øl eller annen drikke.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 64hansemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat!! Til tross for litt(?) slos service, så må vi si at vi er meget fornøyde - Gai Satal, Chicken Thai og TR salat (3 voksne) smakte himmelsk. De har litt å gå på mtp service og hastighet, men været/sola/temp/feriestemning og selskapet gjorde at det ble helt innafor. Men de bør nok inne utfordre for mye i så henseende… Jeg kommer GJERNE igjen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Oyenfre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Et nydelig sted!
Personalet - imøtekommende, hyggelig, serviceminded
Maten - fantastisk! Raskt levert, delikat presentert og kjempegod på smak
Huset - målløs, nesten! Delikat interiør, rustikk stil og veldig flotte kunstbilder fra lokal kunstner.
En særegen, flott pub - med ølbryggeanlegg (ikke i bruk).
Beliggenhet - midt i byen i bryggerekka, herlig utsikt

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Bente S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Veldig bra. Bra service, fikk maten raskt og baguetten med pulled pork var meget bra. Deilig brød, gode grønnsaker og pulled porken var den berømte prikken over i. Flott utsikt helt nede ved sjøen gjorde dette til en opplevelse som gjerne gjentas.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 854mattiasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på TT World, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i TT World? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.