Birger H
    Mandal Privat Romutleie
      3.2 km fra Sandnes Camping
      Se flere hoteller i Mandal
      Anmeldt 14. juli 2022

Ligger fint til ved Mandalselva bare et lite stykke øst for Mandal. Veldig koselig plass, rent og pent og hyggelig betjening. De har noen få (4 tror jeg) campinghytter og vi bodde to netter på Stabburet i begynnelsen av juli. Sjarmerende, enkel plass å bo, noe vi liker godt. Vi er ofte på lange turer, og da er det veldig kjekt med campingplasser med enkle, og forholdsvis rimelig hytter.

Dette er vårt tredje besøk, og vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, Berit H
      Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Kom alene på MC med lite telt. Plassen var egentlig full, men eier fant plass til meg. Svært veldrevet og velorganisert camp.plass med hyggelig og behjelpelig vertskap. Kort vei til Mandal sentrum. En natt ble til tre her, og jeg kommer gjerne igjen 👍

Takk, marimy66
      Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Flott campingplass i nærheten av vannet. Meget hyggelig betjening som viste deg til plassen din og ga deg tips om selve campingen. Flotte sanitærforhold og fin pris. Det er i tillegg kort vei til Mandal sentrum.

Fint sted å overnatte hvis du er på gjennomfart i Sør-Norge.

Romtips: Fin plass med stor pågang, så vær tidlig ute😊
      Takk, mgkristoffersen
      Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Vi dro på spontan ferietur og endte opp ei natt på sandnes camping. Ble tatt godt imot når vi kom. Trivelige folk og koselig campingplass på ett fint opparbeidet lite sted. Vi fikk teltplass rett ved veien, og dette bråkte en del. Gikk litt utover nattesøvnen, men det gikk fint.

Takk, 124hannet
      Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Familie på 6 med campingvogn hadde 2 overnattinger her.
      En rolig og fin plass for noen dager stopp i Mandal.
      Vi hadde små barn med så det kunne våre litt mer lekeutstyr disse kunne lekt med men veldig trygt og oversiktlig.
      Det var hyggelig og imøtekommende personal.
      Toalett og dysj var rent.
      Veldig fin badeplass.
      En flott og gjennomført campingplass.
      Kunne leige sykkel å sykle ned til sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2021
      1  Takk, linnserigstadt