Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Club sandwich for 3”
Anmeldelse av Hr.Redaktor

Hr.Redaktor
Vurdert som nr. 3 av 27 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre stk som spiste redaktørens Club sandwich, vi var meget fornøyde med mat og servicechipsen inntil var veldig god

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 2anneliv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 65 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hadde to besøk på denne restauranten, iløpet av helgen.
Vi var 4 i følge .
Fikk servert nydelig mat, men den ene retten "nudler med scampi" var alt for sterk.( Vi sa ifra om det)
Hyggelig betjening, men litt treg servering.
Ellers en fin restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gerdedelg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mai 2020 via mobile enheter

Sentralt beliggende restaurant. Uformelt og koselig interiørmessig. Hyggelige ansatte. Vi spiste indrefilet til hovedrett. Den var mør og fin, veldig god. Kanskje litt lite krydret etter min smak. Av dessertene anbefaler jeg å smake på den hjemmelagde pære-sorbeten, den var fantastisk god. Alt i alt et hyggelig besøk. Ingen 5’er men en god 4’er. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, JanXXXX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Jeg og min venninne har spist her ved flere anledninger, gjerne onsdagskonserter. Har prøvd flere middagsretter og noen desserter + forskjellige drinker (med og uten alkohol). Alt kjempe godt. Servicen pleier å være god og de er alltid hyggelige. (Kan skjønne de har mye å gjøre på dager som onsdagskonsertene er, alltid stappfullt med folk). Kommer gjerne tilbake hit

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi var to par som stakk innom for en middag etter en lang tur på motorsykkel i varmen. Vi bestilte barbequeburger, fiskesuppe, thai coconut med villfangede tigerreker og Bowl ned spicy lam. Alle var veldig fornøyd , og jeg som spiste barbequbrger var spesielt fornøyd da jeg har spist en del burgere . Det var noe av det beste innen burger jeg har smakt! Dette må dere prøve.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Børre N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hr.Redaktor, så også på

Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Hr.Redaktor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din