Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Service”
Anmeldelse av Hr.Redaktor

Hr.Redaktor
Vurdert som nr. 4 av 30 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Det var knallgodt mat,men kjempe dårlig service! Me lurte på om dei var sommervikar at dei hadde ikkje noken ansvar til god service! Me hadde lyst til å ta dessert ,men venta over 40 min og ingen kom til oss for ta i mot bestillinger! Derfor me har gitt opp! Den skjedde på søndag, men me var der på tysdag og alt var perfekt! God service og mat!

Dato for besøk: august 2021
Takk, maryamaH1916KH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 72 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig, profesjonell og veldig god service. Veldig god mat, fint sammensatt meny. Egen barnemeny, som falt i smak. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 401kirstij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Maten var gjennomsnittlig - får pluss for bra liv. Konsert og topp stemning Fiskesuppen smakte som hverdagsmiddag og var egentlig ganske smakløs. Ikke laget på noen god kraft iallfall og var vel småbiter med sei oppi. Jo, var noen reker og fire blåskjell også
( kanskje greit at det ikke var flere, Mattilsynet har vel frarådet blåskjell akkurat nå)

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig hyggelig personal,men maten er ikke noe å skryte av. Hamburgeren var jobbet hardt og tung og ble servert på noe som lignet et billig rundstykke fra Kiwi. Shortribs var et stykke geleaktig fleskestykke uten noe kjøtt. Pomfritten var høydepunktet på begge måltidene.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Veldig god mat for en god pris. Drar tilbake hit så fort jeg får mulighet! God og variert mat for hele familien. 2/7 er veganere så den veganske tacoen var perfekt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kateket234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andrea K, Markedsføring på Hr.Redaktor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hr.Redaktor, så også på

Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Hr.Redaktor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.