“Bare greit nok”
Anmeldelse av Hr.Redaktor

Hr.Redaktor
Vurdert som nr. 3 av 44 Restauranter i Mandal
Anmeldt 7. juni 2024 via mobile enheter

Selv en lørdagskveld i juni var det svært god plass. Grei meny med litt forskjellig kjøtt og fisk. Vi gikk for ytrefileten, som var veldig gjennomstekt til tross for at den var bestilt medium. Hamburgeren var også grei nok, standard tilbehør, ingen spørsmål om hvordan vi ville ha den stekt, men den var i overkant gjennomstekt. Bra alkoholfritt utvalg, masse godt fra Safteriet.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Oddie99

Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Kan virkelig anbefale lutefisken, den smakte helt himmelsk. Perfekt tilberedt. Ertestuingen var også helt perfekt, skikkelig hjemmelaget. Dette kan dere. Hadde nok servert mandelpoteter til og ikke vanlige. Savnet litt tilbehør som sirup, brunost og sennepspulver samt lefse og potetkake. Da hadde dere fått full pott.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Lis197
Anmeldt 10. november 2023 via mobile enheter

Utsøkt mat til en rimelig penge, er hva du får på Herr Redaktør i Mandal. Og når den serveres av en kunnskapsrik og hyggelig servitør er kvelden fullkommen. Vi hadde steinbit og fiskesuppe. Begge deler far fantastisk, men vi må trekke for forlite fisk i suppa. Hadde den hatt litt mer fast føde ville den vært perfekt.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Iver S
Anmeldt 18. juli 2023 via mobile enheter

Med ingen forventninger booket vi på Redaktøren.
Dessverre tomme for blåskjell, men svin og burger gjorde susen. Maten kom nøyaktig 20 min etter bestill og smakte godt.
Neste gang, ikke legg pf nederst i tallerken og legg rikelig med saus over…
Mett og god ble der ingen dessert…

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Even212
Anmeldt 17. mai 2023

Maren var dyr og uspiselig. Servitøren gjorde så lite som mulig for å forbedre situasjonen. Måtte mase bare for å få bestikk til maten? Endte med en pølse fra narvesen

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Magnus M

Reisende som så på Hr.Redaktor, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i Hr.Redaktor? Del dine erfaringer!