Vi hadde her en god fiskesuppe med brød.
Hyggelig betjening og god service.
Spiste ute i det fine været
Vi hadde her en god fiskesuppe med brød.
Hyggelig betjening og god service.
Spiste ute i det fine været
Det var bare ett bord som ikle var reservert da vi kom. Fikk dette border og ble møtt av en veldig hyggelig betjening. Bestilte tapas og fiskesuppe. Ingen av oss syntes maten var spesielt god. Vi var mest fornøyd med brødet og aiolien som var veldig godt. Positivt at de serverte oss mye aioli.
Tapasen var ikke mulig å tilpasse etter eget ønske, så her kan man ikke være kresen. Da tapasen ble servert var den veldig varm og ikkw mulig å spise før etter noen minutter.
Fiskesuppa hadde en spesiell smak, mulig det var blåskjellene den var kokt på som ga den denne smaken.
Mtp prisnivået ble vi veldig skuffet og hadde forventa oss mer. Vi ventet også en god stund før vi fikk maten. Servitøren beklaget og sa ifra at den snart kom, noe den da gjorde. Fint at de la merke til dette.
Servicen var veldig god, maten ikke like bra.
Burgeren var overstekt, potetbåtene var underkokt, salaten var trist og brødet var tørt. Vannlekkasje på toalettet. Stolene var gode å sitte i. Stive priser. Gå på Smoi heller!
Vi ventet lenge på både oppmerksomhet, meny og så mat. Det tok 90 minutter å få en ordinær lunch. Unge og hyggelige, men uhøflig personell. Lite serviceinnstilt mht å løse situasjoner. Her trengs et løft fra management...men er det der problemet ligger?
Dårligste fiskesuppe på Sørlandet: bare gulrøtter og overkokte torskbiter med et par blåskjell til dekorasjon. Tapas er en stor besvikelse og det virker som om den ble varmet opp i mikro. Overpriset til maks. Personal er hyggelig og det er fine lokaler med fin utsikt.