Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Kjobmandsgaarden

Kjobmandsgaarden
Vurdert som nr. 11 av 30 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Spiste husets burger med peppersaus ved siden av.

Perfekt stekt burger, gode stekte poteter og rinelig porsjon.

Minus for at de ikke har noe lokalt øl å servere, men totat veldig bra !

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Unnirak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 26 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Bestilte Breiflabb og biff.
Kvalitet på fisken var elendig, både på smak og fasthet.
Merket fort at dette ikke var kortreist mat,noe vi også fikk bekreftet etterpå.
Burde aldri ha spist fisken,da det gå skikkelig problemer med mage etterpå.
Biffen hadde store travlere og var helt gjennomstekt.
Og når det gjelder dessertbordet er vel nærmest alt halvfabrikata, ikke noe hjemmelagde smaker der.

Så karakteren blir: En stor skuffelse

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Unni Thorsen R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Var her med min kjære under ut i 100. God mat, gode porsjoner og den beste peppersausen jeg har smakt til Biffen. God atmosfære og hyggelig personale. Kunne med fordel gjort noe med akustikken i lokalet, men masse sjarm. Ikke siste gangen jeg og min kjære skal her. Denne plassen må tas vare på. Litt bortgjemt, men med mye sjarm

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 735geira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mars 2018 via mobile enheter

Vi var et selskap på tretten som opplevde at rommet vi satt i var veldig kaldt. På forespørsel kunne heller ikke personalet gjøre noe. Maten var ikke det helt store. Breiflabben var seig og smakløs. Men pluss for frukt i tillegg til dessert. Blid servitør med god serviceinnstilling, men han var alene og servering tok tid. Litt shabby sted.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Jarl Andrew S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2017 via mobile enheter

Mitt i Mandal ligger hotellet. Det er et gammelt hus med mye sjarm. Rommet mitt er ikke stort men passer mitt behov. Restauranten er vert et besøk, gamle kvitteringer ligger under glassplater så man kan sjekke prisen på tobakk i 1949.

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, 237larsm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kjobmandsgaarden, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Kjobmandsgaarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.