“God mat”
Anmeldelse av Kjobmandsgaarden

Kjobmandsgaarden
Vurdert som nr. 12 av 44 Restauranter i Mandal
Anmeldt 27. august 2020

I vårt korte opphold i Mandal valgte vi å prøve Kjøbmandsgaarden. Det angrer vi ikke på. Meget god mat. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjell_53

Anmeldt 9. oktober 2019

Vi bodde på hotellet, men det betyr ikke at vi vanligvis også spiser på hotellet vi bor på. Vi oppsøker vanligvis alt annet enn hotellrestauranter. Men den lille menyen hadde akkurat det vi hadde lyst på, biff til den ene og torsk til den andre. Og prisen var det heller ikke noe å si på. Med dette som utgangspunkt var vi kanskje forberedt på et godt måltid, men kanskje ikke noe utover dette. Der tok vi feil!

Biffen var perfekt stekt, mør og god. Det samme gjaldt torsken, som flaket seg slik god hvit fisk skal gjøre. Tilbehøret var utmerket, og det hele var alt i alt en svær positiv opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, TravelingFromNorway
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Spiste husets burger med peppersaus ved siden av.

Perfekt stekt burger, gode stekte poteter og rinelig porsjon.

Minus for at de ikke har noe lokalt øl å servere, men totat veldig bra !

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RuneKristoffersen
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Bestilte Breiflabb og biff.
Kvalitet på fisken var elendig, både på smak og fasthet.
Merket fort at dette ikke var kortreist mat,noe vi også fikk bekreftet etterpå.
Burde aldri ha spist fisken,da det gå skikkelig problemer med mage etterpå.
Biffen hadde store travlere og var helt gjennomstekt.
Og når det gjelder dessertbordet er vel nærmest alt halvfabrikata, ikke noe hjemmelagde smaker der.

Så karakteren blir: En stor skuffelse

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Unni Thorsen R
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Var her med min kjære under ut i 100. God mat, gode porsjoner og den beste peppersausen jeg har smakt til Biffen. God atmosfære og hyggelig personale. Kunne med fordel gjort noe med akustikken i lokalet, men masse sjarm. Ikke siste gangen jeg og min kjære skal her. Denne plassen må tas vare på. Litt bortgjemt, men med mye sjarm

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 735geira

Reisende som så på Kjobmandsgaarden, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i Kjobmandsgaarden? Del dine erfaringer!