“Stor skuffelse på koselig sted.”
Anmeldelse av Kjobmandsgaarden

Kjobmandsgaarden
Vurdert som nr. 12 av 44 Restauranter i Mandal
Anmeldt 3. juni 2023

Koselig sted, men maten var en gedigen skuffelse. Fruen bestilte Fish & Chips og jeg bestilte Pepperbiff (en av to "dagens rett"). Når man bestiller kjente retter som dette, til restaurantpriser (ikke gatekjøkkenpriser!) har man en viss forventning til hva man får servert. Den forventningen ble overhodet ikke oppfylt. Fisken var grei nok, men tilbehøret under en hver kritikk. Frosne pommes frites fra pose overlesset med gatekjøkkenkrydder (pommes frites krydderblanding, "Piff"?) og salatblader dynket i noe vondt som ikke en gang vår venn som er utdannet kokk klarte å identifisere. Tilbehør til "Fish & Chips" skal være grønne erter eller ertestuing! Bortsett fra fisken, uspiselig! Motsatt på Pepperbiffen, tilbehøret var helt greit, men ærlig talt, å kalle et gjennomstekt (kokt?), grått, tørt og trevlete kjøttstykke for pepperbiff er på grensen til svindel. Et råd, hvis det fantes en ansvarlig kokk den dagen bør vedkommende finne seg noe annet å gjøre.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, X1735KKandreash

Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

Dette var ei bortgjemt perle i Mandal. Ligger i ei lita bakgate i sentrum.
Fantastisk god mat og koselig atmosfære.
Vi bestilte dagens fisk som var ovnsbakt lange. Utrolig god smak, nydelig tilbehør, og maten var rykende varm.
Dessertbord var inkludert i prisen, og her var det et godt utvalg smakfulle kaker og puddinger. San Sebastian ostekake med bringebærsaus anbefales.

Betjening var hyggelig og tilstedeværende.

Første besøk her, men blir definitivt ikke det siste. Gleder oss til å prøve ut nye retter her i nær framtid

Dato for besøk: april 2023
Takk, Bodil T
Anmeldt 19. februar 2023

Det viste seg at de "veganske" rettene ikke er veganske. Servitøren bekreftet at burgeren var vegansk før bestilling. Det var den ikke. Det ble en dårlig opplevelse da en i selskapet på 4 ble sittende uten mat. Fikk heller ingen beklagelse og de ville ha betalt full pris minus 19 kroner for den retten som ble sendt tilbake fordi den var noe helt annet enn opplyst på forhånd. Vegansk burger laget på huset spesielt for deg står det i menyen. Ingen opplysninger om allergener. Og det man får er burgerbrød med en bit tofu med ost. Kald var den også. I følge servitøren skal den være det siden det er tofu. Styr unna hvis du er veganer eller har allergier, da informasjon i Meny og fra servitør ikke er til å stole på. Biffen til mannen var seig og kun en i selskapet var fornøyd med maten. Jeg endte opp med å lage meg middag hjemme og to andre stoppet på bensinstasjon og kjøpte pølse på vei hjem.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, ylvab772
Anmeldt 28. august 2021

En gjemt perle i lille mandal. Maten er fantastisk og svært hyggelige priser. Alltid fornøyd etter å ha spist her.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 462lisbetht
Anmeldt 14. mai 2021 via mobile enheter

Flott mat på en intim restaurant. Husets hvitvin var ok til både kjøtt og fisken. Desserten fikk vi servert i restauranten, men fikk lov å ta den opp på rommet. Koselig servitør🌞

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, svenroarm

Reisende som så på Kjobmandsgaarden, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i Kjobmandsgaarden? Del dine erfaringer!