Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig service”
Anmeldelse av Marna Cafe

Marna Cafe
Vurdert som nr. 5 av 30 Restauranter i Mandal
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2021

Veldig dårlig service, og veldig dårlig opplevelse. Hadde ikke mange av nat som de hadde i meny. Pg føltes som de er veldig amatør.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, HamedS26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 198 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Opplevde skikkelig dårlig kundeservice. Satt og spiste mat, så faller det en varmelampe ned fra taket og treffer meg i ryggen. Ene servitøren så dette skje, og kom ikke en gang å spurte om det gikk bra. Vi sa til og med i fra, og fikk bare beskjed at de så den traff. Fikk Ingen kompensasjon eller noe form for unnskyldning.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, ronjac947
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Ser at det er flere enn oss som har ventet på mat.
Vi ventet 70 minutter og etter å ha etterspurt maten 2 ganger får vi forrett og hovedrett servert samtidig.
En urutinert kelner alene hadde det ikke lett, hun fikk etter en time noe hjelp.
Maten var OK, men stemningen var jo ødelagt. Tvilsom toer.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 125magnush
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

De var fri for både middag og dessert vi skulle ha. Vi fikk middag til ulike tider, desserten måtte avbestilles siden det tok så lang tid før den kom. Personalet gikk mens vi prata til dem og spurte om noe. Kommer ikke tilbake hit.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hanne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Drikken kom fort, men vi ventet på maten i 55 minutter! To hamburgere og en barnemeny (pølse og pomfri) tar IKKE 55 minutter å gjøre klar. Samtidig så vi folk rundt oss som både kom, spiste og gikk, før vi i det hele tatt hadde fått maten vår. Personalet virka umotiverte og lite interessert i service.
Maten var god, men ikke noe revolusjonerende.

Anbefaler ingen med barn å gå hit. For oss så det ut som om de med barn var de som venta lengst på maten. Kan være tilfeldig denne ene gangen, men nok for oss å ikke dra tilbake igjen hit‍♀️

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Wanderer21449930950
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Marna Cafe, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Marna Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.