Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiske bakevarer og påsmurte lunsj alternativer!!”

Edgar's Bakeri & Konditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

På vei mot Lindesnes stoppet vi på Edgars bakeri og konditori, Vigeland. Ingen kø og hyggelig betjening. Kjøpte lunch og tok med til fyret! Nydelig mat!! Gode priser!! Anbefales!! Rakk ikke ta bilde av sandwichene engang - utrolig godt!!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, kristinoslo2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 42 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2020 via mobile enheter

Kom rett før stengetid. Likevel gode kaker å velge imellom. Hyggelig lokale. Prøvde deres lokale eplemost - kan anbefales

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, OleL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Mest spesielt kake jeg har spist. Finnes ikke i Østlandet der jeg bor. En uforglemmelig kake. Takk Edgars

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Dan S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Gode boller som vanlig men å la en gjeng med uerfarne jenter styre butikken når det er kø ut døra er ikke noe sjakktrekk. Ventet 20 min på kaffen. Ansatte har åpenbart ikke kontroll, leter rundt for å finne hvem som har bestilt hvilken kaffe og virker litt sure.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sveamaria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig kafe midt i gågata i Mandal. Flott å sitte ute med en kopp kaffe og gode konditorivarer.

Vi har med 2 hunder, som også koser seg.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ole287
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Edgar's Bakeri & Konditori, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Edgar's Bakeri & Konditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.