Jeg og kona hadde lyst til å prøve den nyoppussede Stjerna, men hadde forholdsvis lave forventninger til maten, da restauranter på camping ikke nødvendigvis er noen høydare.
Da vi ankom restauranten kunne man konstatere at de nye lokalene har blitt rålekre. Sitter man på uterestauranten i pent vær, har man helt unike og fantastiske omgivelser, med sjøsanden like ved.
Jeg spiste fish and chips. Den fremstod akkurat som en god fish and chips skal være. Fisken var sprø og gyllen utenpå og saftig og god fisk inni. Det var perfekt stekte fries og en utrolig god remulade som dip. I tillegg serveres coleslaw på tallerken. Det var nytt for meg til fish and chips, men det smakte ypperlig. Var også en passelig stor porsjon til en voksen mann, med to fiskestykker med litt størrelse på. Betalte 312 kr for maten og en Heineken. Overkommelig, spesielt når det smakte så godt.
Kona spiste bakt potet. Smakte så vidt på denne. Var veldig gode smaker i denne også, selv om det er en enkel rett. Hun var svært fornøyd.