Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke å anbefale ”
Anmeldelse av Smoi

Smoi
Vurdert som nr. 2 av 30 Restauranter i Mandal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Stive priser i forhold til hva man får.
Maten var så som så, pizza til 300kr + uten smak!

Bestikk og tallerkner fikk vi først 5min etter maten var servert. Talerknene var imidlertid skittne noe som medførte ytterlig ventetid på nye, hår fant vi også på pizzaen og i det ene glasset.

Rekesalaten var forøvrig god.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Dan Even H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 201 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Koselig restaurant i Mandal sentrum. Hyggelig betjening. Maten kom raskt til tross for full restaurant. Rikelige porsjoner og lunsjen falt i smak hos store og små. Det burde vært flere parasoller, og trekker også for at de manglet noen ting som stod på menyen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 353sunnivah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Ankom restauranten litt før tiden. Hadde bestilt bord, fikk spørsmål om vi ville sitte ute eller inne. Nydelig vær, så vi satt oss ute. La merke til at servitørene var nøye med å sprite bordene. Vi fikk drikke raskt, ventet normal tid på maten. Bestilte to forskjellige amerikanske pizza, og to italienske. Alt smakte helt nydelig og pizzabunnene var veldig gode. Hele opplevelsen var veldig god. Hyggelige servitører og sjarmerende omgivelser.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 671tones
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Supergod pizza - mye smak og veldig god bunn. Bestilte salat ved siden av, kun en ting trekker ned : måtte be om olje og dressing ( tømte først Iver chiliolje, som jeg etter hvert skjønte var til pizza og ikke salat

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Ypperlig beliggenhet. Grei mat, greie priser og hyggelig betjening.
Midt i Mandal med veldig fin ute og inne servering.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, josteingaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smoi, så også på

Mandal, Mandal kommune
Mandal, Mandal kommune
 
Mandal, Mandal kommune
 

Har du vært i Smoi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.