“Nesten helt fornøyd...”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 4 av 44 Restauranter i Mandal
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et populært spisested, men denne gangen var vi ikke helt fornøyd. Vi ble plassert i kafeen i første etasje, til tross for at vi hadde bestilt bord dagen i forveien. Her var det kaldt fordi døren stadig gikk opp. Det var heller ikke koselig å sitte og se rett inn i toalettdøra. Maten var god, biffene passe og det var store porsjoner. Vi anbefaler likevel en forbedring: la ikke maten drukne i saus. Server heller sausen ved siden av.

Takk, viml1

Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Spareribs... Sørg for å ha med sjåfør for du er så mett at det er farlig å kjøre etterpå. Rett og slett et must langs den ellers triste E39

Takk, Kurt-on-tour
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Restauranten var full av folk da vi ankom. Vi var på gjennomreise, og hadde aldri vært der før. Det var en veldig koselig atmosfære. Hvorfor det kun var et bord ledig, skjønte vi fort da vi fikk maten. Den smakte fortreffelig. Lenge siden jeg har spist så god «gammeldags» søndagsmiddag. Betjeningen var også veldig hyggelige. Kommer helt sikkert igjen.

Takk, lal45894
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste pulled pork sandwich og en dagens lakserett. Porsjonene var rause og betjeningen hyggelig :)

Takk, iselinns2015
Anmeldt 9. juli 2018

Vi stoppet på veien mot Stavanger for å få oss litt middag. Her ver det både koselig betjening og en herlig middag! Litt vel store porsjoner, spør du meg, men passer nok godt for storspisere. Deilige stoler å sitte i, trivelig lokale. Utenfor så det ut som en fabrikkbygning, men hva gjør vel det? Vi hadde dagens biff, både fløtegratinerte poteter og de stekte potetene var veldig gode, biffen var mør og smakfull, med en særdeles smakfull saus. Kan anbefales å ta stoppet langs veien her!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 730Anna

Reisende som så på Spiseriet, så også på

Mandal, Mandal kommune

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!