Pikene på broen

Anmeldt 8. juni 2020
GeirMic
Lillehammer, Norge

Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted, vakkert område, flott område, vakre gater. Nydelig utsikt fra sittegrupper foran huset

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Simsa2013
Anmeldt 8. juni 2020

En romantisk plass, et eget stille hjørne i enden av havnen, og veldig flott og historisk så en får litt gåsehud!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, GeirMic
Anmeldt 26. mai 2020 via mobile enheter

Vi gikk til dette huset, det var fredag og ikke åpent, så vi tok en titt gjennom et vindu. Artig å ha sett kunstnerens bolig utenfra, vakre omgivelser.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, jbje
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Når du er i Åsgårdstrand for første gang, er det et MUST å gå innom Munchs hus. Guiden fortalte med stor innlevelse og god kunnskap.
En interessant historie av en av våre største kunstmalere.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Otac50
Anmeldt 16. april 2018

Fint å ta en rundtur rundt Munchs hus. Du kan enten komme veien og gå innom huset og så gå ned til sjøen og tilbake til havna (eller motsatt).
Var ikke åpent når vi var der denne gang, men her vil det nok være idyllisk å sitte og ta en matbit i hagen.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Svein G