Flott sted å besøke, påfyll av historie rundt en for meg litt ukjent mann (hvem han var, hvordan han levde, familie osv) en flink guide som viste oss rundt, hadde mye å fortelle. Interessant
Veldig koselig sted, vakkert område, flott område, vakre gater. Nydelig utsikt fra sittegrupper foran huset
En romantisk plass, et eget stille hjørne i enden av havnen, og veldig flott og historisk så en får litt gåsehud!
Vi gikk til dette huset, det var fredag og ikke åpent, så vi tok en titt gjennom et vindu. Artig å ha sett kunstnerens bolig utenfra, vakre omgivelser.
Når du er i Åsgårdstrand for første gang, er det et MUST å gå innom Munchs hus. Guiden fortalte med stor innlevelse og god kunnskap.
En interessant historie av en av våre største kunstmalere.
Fint å ta en rundtur rundt Munchs hus. Du kan enten komme veien og gå innom huset og så gå ned til sjøen og tilbake til havna (eller motsatt).
Var ikke åpent når vi var der denne gang, men her vil det nok være idyllisk å sitte og ta en matbit i hagen.