Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted, men skuffende mat og service”
Anmeldelse av Rådhuset Trattoria

Rådhuset Trattoria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Åsgardstrand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020

Koselig sted, men satt i 1 time og ventet på mat. Fler som var borte og spurte, ingen forklaring på hvorfor det var så lang ventetid.
Bestilte fiskesuppe og pasta med sjømat, virket som maten var halvveis varmet opp. Smakte ikke.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Krikno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 16 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hadde en romantisk kveld på balkongen med utsikt over Åsgårdstrands havn og badestrand. Rosa Prosceco i glassene og italienske fristelser (bokstavelig talt) på talerkene.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, voljan3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Veldig koselig sted som er verdt å besøke. Etter å ha reist til Åsgårdstrand noen ganger, vil jeg absolutt anbefale dette stedet. Vi spiste fiskesuppe av topp klasse. Denne skal bestilles neste gang jeg er i byen også :)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 474pss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Trivelig sted, uteservering i pent vær. Det er stor uteservering under seiltak, men dersom du ønsker utsikt over fjorden finnes det også bord på baksiden/endesiden av bygget.
Mat bestilles og betales inne, serveres ved bord. I penværet bestilte vi lun eplekake med is og kaffe. Tok svært lang tid, og vi måtte etterlyse vår bestilte mat. Det viste seg at den var glemt, kaken stod fortsatt i ovnen(!). Den ble servert med en beklagelse og en ekstra kopp kaffe. Helt ok kake, koselig sted og pen utsikt.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, janinger2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

For et sted! Sjarmerende perle i Åsgårdstrand, nydelig mat og topp service.
Spiste lasagne, kan anbefales på det sterkeste!
Utrolig hyggelig uteservering med tepper og blomster!
Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Thorsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rådhuset Trattoria, så også på

Åsgardstrand, Horten kommune

Har du vært i Rådhuset Trattoria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din