“Overraskelse i Åsgårdstrand”
Anmeldelse av Rådhuset Trattoria

Rådhuset Trattoria
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Åsgardstrand
Anmeldt 23. august 2020

Hadde en fantastisk hyggelig opplevelse i kveld.
Tok en tur til Rådhuset Trattoria, byens italienske spisested helt nede ved havna. Opplevde et sted med super beliggenhet, flotte lokaler og en service som var helt superb.
Og det som virkelig ble prikken over i’en: MATEN.
Dagens valg ble en av mine favoritter .. fiskesuppe. Jeg har gjennom et langt liv spist mye fiskesuppe, men aldri har jeg fått en slik god, velsmakende, fyldig suppe som den jeg fikk i Åsgårdstrand i dag.... jeg kommer GARANTERT tilbake ..... snart.

2  Takk, Mauz51

1923 av 29 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

Koselig sted, men satt i 1 time og ventet på mat. Fler som var borte og spurte, ingen forklaring på hvorfor det var så lang ventetid.
Bestilte fiskesuppe og pasta med sjømat, virket som maten var halvveis varmet opp. Smakte ikke.

1  Takk, Krikno
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hadde en romantisk kveld på balkongen med utsikt over Åsgårdstrands havn og badestrand. Rosa Prosceco i glassene og italienske fristelser (bokstavelig talt) på talerkene.

1  Takk, voljan3
Anmeldt 24. juli 2020

Veldig koselig sted som er verdt å besøke. Etter å ha reist til Åsgårdstrand noen ganger, vil jeg absolutt anbefale dette stedet. Vi spiste fiskesuppe av topp klasse. Denne skal bestilles neste gang jeg er i byen også :)

1  Takk, 474pss
Anmeldt 17. juli 2020

Trivelig sted, uteservering i pent vær. Det er stor uteservering under seiltak, men dersom du ønsker utsikt over fjorden finnes det også bord på baksiden/endesiden av bygget.
Mat bestilles og betales inne, serveres ved bord. I penværet bestilte vi lun eplekake med is og kaffe. Tok svært lang tid, og vi måtte etterlyse vår bestilte mat. Det viste seg at den var glemt, kaken stod fortsatt i ovnen(!). Den ble servert med en beklagelse og en ekstra kopp kaffe. Helt ok kake, koselig sted og pen utsikt.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, janinger2016

Reisende som så på Rådhuset Trattoria, så også på

Åsgardstrand, Horten kommune

Har du vært i Rådhuset Trattoria? Del dine erfaringer!