Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10/10”
Anmeldelse av Rådhuset Trattoria

Rådhuset Trattoria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Åsgardstrand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig god service! Ansatte var imøtekommende og serviceinnstilt fra første sekund. Maten kom fort og smakte godt! Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, ingeborgvictoriak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 22 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Fikk heldigvis bord uten å ha reservert. Ble en del venting på mat, men må skryte av servicen til servitør Anisley som gjorde en utmerket jobb

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, MortenAM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2021 via mobile enheter

Var innom 3 ganger i helgen, 2x lunch, 1x middag.
Positivt overrasket ; trivelig, veldig hyggelig betjening og ikke minst; god mat. Vi komner tilbake

Dato for besøk: april 2021
2  Takk, kais478
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020

Hadde en fantastisk hyggelig opplevelse i kveld.
Tok en tur til Rådhuset Trattoria, byens italienske spisested helt nede ved havna. Opplevde et sted med super beliggenhet, flotte lokaler og en service som var helt superb.
Og det som virkelig ble prikken over i’en: MATEN.
Dagens valg ble en av mine favoritter .. fiskesuppe. Jeg har gjennom et langt liv spist mye fiskesuppe, men aldri har jeg fått en slik god, velsmakende, fyldig suppe som den jeg fikk i Åsgårdstrand i dag.... jeg kommer GARANTERT tilbake ..... snart.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Mauz51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2020

Koselig sted, men satt i 1 time og ventet på mat. Fler som var borte og spurte, ingen forklaring på hvorfor det var så lang ventetid.
Bestilte fiskesuppe og pasta med sjømat, virket som maten var halvveis varmet opp. Smakte ikke.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Krikno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rådhuset Trattoria, så også på

Åsgardstrand, Horten kommune

Har du vært i Rådhuset Trattoria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.