Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reddet dagen ”
Anmeldelse av Naustet Pub

Naustet Pub
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Åsgardstrand
Prisklasse: USD 100 - USD 300
Kjøkken: Pub
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Koselig, hyggelig og reddet inntrykket av en arrogant by. Levende musikk og topp stemning. Anbefales

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Bengthaavard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 12 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2020

Fantastisk service, mat fra åizza restaurant som var svært god, ølen og vinen smakte. Vi kommer nok tilbake hit!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, GeirMic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Fint sted å sitte ut på for litt leskende drikke , men litt for «småshabby» interiør og ikke rent nok

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
2  Takk, Magne T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2016

Vennlig betjening og vennlige gjester. Arrangementer i regi av gjestene flere dager i uken.Mat kan bestilles levert fra det nærliggende "pizza palace". Maten er av grei kvalitet selv om "palace" er å gå vel langt.Greie priser og som sagt vennlig klientell.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, rolf323
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2016 via mobile enheter

Flott i sola og en del bra konserter. Hyggelig personale som får kjørt seg på varme sommerdager. Bra atmosfære, men veldig glissent på vanlige dager utenom sesongen.

Dato for besøk: august 2016
Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Naustet Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din