Vera N
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Per Stang Christensen, AnnetGrand Hotel Asgardstrand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. okt. 2020
Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Den blir videreformidlet til "våre". Det er en grunn til at Edvard Munch skrev noe slikt som "jeg sitter i det eneste huset jeg har vært glad i -huset i Åsgårdstrand" i sin dagbok.
Når tiden er inne ser vi frem til å ønske velkommen til et nytt opphold på Grand Hotel Åsgårdstrand.

Stue og kjøkken
42.1 km fra Grand Hotel Asgardstrand
27.9 km fra Grand Hotel Asgardstrand
Se flere hoteller i Åsgardstrand
Anmeldt 29. september 2020

Hadde rom i 2 ett med utsikt utover oslofjorden, dessverre var det regn og mye vind da jeg var der men rommet var veldig pent, middagen på kvelden og frokosten var helt nydelig, utrolig hyggelig betjening , nattevakten likeså 🤗 Kan anbefales på det sterkeste👍🤗

Takk, RagnhildC9
Per Stang Christensen, Annet på Grand Hotel Asgardstrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding.

Slike tilbakemeldinger inspirerer oss i en "annerledes" hverdag. Vår målsetting er at de som besøker ett av hotellene i Unike Hoteller skal ønske å komme tilbake. Vi er stolte av våre medarbeidere og derfor er det ekstra hyggelig når vi får en så konkret tilbakemelding på det.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Det er kanskje nødvendig med litt oppgradering særlig på baderommene. Men pris tatt i betraktning, helt akseptabelt. Restauranten bar preg av underbemanning, og det ble lenge å vente på maten (55 min). Her burde resepsjonen delt opp serveringsrundene da vi bestilte bord, slik at ikke alle hadde bord til kl 19. De to damene som serverte, var meget dyktige, men med kun en kokk med en lærlingassistent, tok det lang tid.

1  Takk, Kari E

Hei, og takk for konkret tilbakemelding.

Vi har en rutine at resepsjonen skal fordele spisetider før eller ved ankomst. Det har åpenbart ikke blitt gjort i dette tilfellet og det beklager vi. Håper allikevel at vi får mulighet til å ønske velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 13. september 2020

Koselig eldre Hotel med flott beliggenhet i Åsgårdstrand. Nydelig utsikt over båthavn og fjord. Litt lite utvalg til lunch, men god frokost. Hyggelig resepsjonsbetjening. God service, og gratis elbillading. Fin mulighet for rusleturer i nærområdet, til f ex Munchs barndomshjem o. l. Vi kommer gjerne tilbake her.

Takk, petteran2020
Per Stang Christensen, Annet på Grand Hotel Asgardstrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, den er videreformidlet. Vi jobber hver dag for at våre gjester skal ønske å komme tilbake, så avslutningen på evalueringen likte vi spesielt godt.

Driftsdirektør

Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

1. Informasjon på hotellets egen side er feil.
2. Informasjon om restaurant på hotellet er feil.
3. Rommene er ikke vasket skikkelig
4. Informasjon fra hotellet om hva som finns av tilbud i nærområde er feil.
5. Menyen på hotellets hjemmesider kontra hva som faktisk serveres er feil.
6. Restauranten til hotellet er ekstremt dårlig. Dyrt, ekstremt dårlig og smakløst.

Ikke reis hit, ikke kast bort penger på dette steder.

1  Takk, Bengthaavard
Per Stang Christensen, Annet på Grand Hotel Asgardstrand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei, og takk for konkret tilbakemelding.

Vi beklager at vi denne gang slettes ikke innfridde forventningene, dette representerer ikke vår hverdag. Dine punkter er tatt opp med respektive avdelingsledere. Vi har lagt en hektisk sesong bak oss, med rekordhøyt belegg grunnet problemer i år med utenlandsferie. Tilbakemeldingene fra feriegjester og selskapsgjester har vært gjennomgående positive og man har ved utsjekk uttalt ønske om å komme tilbake. Vi ser imidlertid på din tilbakemelding at vi har hatt en real "skivebom", og vi har allerede gjennomført tiltak for å unngå gjentakelse.
Vi håper, på tross av dette, at vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Ta gjerne kontakt med meg på forhånd.

Driftsdirektør

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Var på 4 dagers opphold med familie. Veldig varme rom. Vi fikk rom mot bakgården hvor det var vareleveranser og mot kjøkkenet. Dette utgjorde en del støy og bråk.
Frokosten var helt grei, noe vanskelig å overholde avstand og smittevern. Kunne vært mer håndsprit tilgjengelig ved buffén.

Takk, lindasW6124RW