ConnieRenate
3,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Grei parkering rett bak hotellet til en ok pris:)
Stue og kjøkken
10.1 km fra Grand Hotel Asgardstrand
11.5 km fra Grand Hotel Asgardstrand
Se flere hoteller i Åsgardstrand
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell med fine møbler og blid betjening
Trekker ned for nesten ingen vanntrykk i dusjen, sengeteppe lagt på sengen (hvor ofte vaskes disse…) samt null klima anlegg på rommet. Måtte be om kaffe til vannkoker. Tett luft og alt for varmt rom. Bad av eldre dato som trenger et løft
Frokost helt ok.
Parkering ok

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, travellersbergen
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Har aldri vært borti dårligere renhold på et hotellrom. Når man i tillegg booker suite så forventer man en viss standard. På badet virket det rett og slett som om det ikke var vasket på før vi kom. Det var størknet tannkrem på vasken, skittent speil, klissete og støvete ledning på hårføner som var utrolig ekkelt. Vannet i toalettet var grønt når vi kom, det var lange svarte hår i badekar og på håndklær. Rett og slett utrolig udelikat. Garderoben på soverommet var delvis ødelagt, det ene hengselet på døren hadde løsnet helt. Det eneste speilet de hadde var på det knøtt lille badet og som en sol over sengen. Vinduet på soverommet hadde utgang til en annen suite sin veranda, noe som er litt spesielt. Hadde det ikke vært for at vi hadde dårlig tid når vi kom og når vi skulle dra (på cup med barn) så hadde jeg klaget der og da. Heldigvis er det meste dokumentert med bilder.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, jeanette s
Anmeldt 13. mai 2022 via mobile enheter

Godt kjøkken. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Svært lytt mellom rommene. Gode møterom. Litt dårlig oversikt over hvilke rom som hadde teppegulv eller ikke. Badene hadde trengt en aldri så liten oppussing.
Alt i alt et greit rom for et kurs/møte men det manglet det lille ekstra

Romtips: Unngå connecting-rom. Du hører begge partene i telefonsamtalen på naborommet
Dato for oppholdet: april 2022
1  Takk, Jon Atle B
Anmeldt 5. mai 2022 via mobile enheter

Dette er et hotell som trenger litt kjærlighet og omsorg. Dessverre er det lenge siden hotellet ser ut til å ha fått det. Beliggenheten er fantastisk, og Åsgårdstrand er vakkert. Men hotellet bærer preg av å ha hotell-monopol i byen - de har kanskje ikke behøvd å anstrenge seg på en stund.

Problemet er ikke egentlig standarden, men hotellets markedsføring og hva du møter. De skal våre «unike» Grand Hotel, som «gjenskaper den ærverdige hotellopplevelsen».

Hotellet møter stort sett minimumsstandarder for hva du kan forvente i dag, men mye er gårsdagens - eller forrige årtusens - løsninger.

Hotellet tar betalt for parkering. 100,- per døgn er ikke så galt. Men står du på baksiden må du ned en bratt trapp, inn i hotellet, ned en etasje til resepsjonen, hente et parkeringsbevis og gå ut igjen.

Resepsjonen er i 2. etasje, mens bagasjerommet er i 1. etasje og må fjernbetjenes av en knapp i resepsjonen. Konferansefasiliteter er i 4. etasje. Da jeg var her, var hotellet fullt av konferansegjester, og alt var litt trangt. Konferanserommet (det store) var trangt, varmt og opp en liten trapp, det var små forhold i restauranten under lunsj og mye kø. Utvalget av mat var greit, men ga følelsen av danskebåt. Toaletter luktet ubehagelig, og var i 2. etasje - langt unna konferanserom. Handikap-toalett er for øvrig bak en dør du må åpne dor hånd. Hotellet er generelt dårlig på universell utforming.

Rommet jeg hadde luktet røyk, men av typen som nok satt i teppet fra gamle dager av. På badet var det badekar man dusjet i, men det var ikke lett å skjønne hvordan man skulle få vann i dusjhodet. (Du må skyve kranen som badevannet kommer ut av til siden, noe jeg ikke fant ut før etter å ha spurt en overbærende, litt uinteressert resepsjonist.) Til gjengjeld var badekaret romslig og behagelig! Det var få stikkontakter på rommet, og de var langt unna skrivebord og seng. Sengen er stor og behagelig, og det er nok puter på rommet. Litt rart at ikke en dobbeltseng kan ha dobbeltlaken.

Hotellet var for øvrig preget av underlige, smått ubehagelige lukter, gammeldags interiør og sliten heis.

Pålogging til wifi var tidkrevende og fungerte dårlig på mobil, men gikk an å løse til slutt. Man må bare være tålmodig.

Middagen i restauranten var god, om enn veldig tradisjonell.

Hadde rommet ikke luktet såpass vondt (noe jeg ikke merket før en stund etter jeg hadde lagt meg), hadde jeg kanskje vurdert å gi hotellet 3 av 5. Imidlertid hadde jeg håpet rommet var et fristed fra hotellets andre lukter. Med en generell overhaling og mer kvalitetsbevIssthet har dette hotellet stort potensial, ikke minst med tanke på beliggenheten. Jeg håper hotellet kan utvikle seg i framtiden.

Romtips: Rullestolbrukere må unngå dette hotellet.
Dato for oppholdet: mai 2022
1  Takk, Christer G
Anmeldt 20. mars 2022

Var her to netter. Hadde en pakke som også inneholdt to middager. God service og god mat. Hyggelig personell. Greie rom og hyggelig restaurant. Grei parkering, gratis like ved hotellet. Fint utgangspunkt for turer i Vestfold.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, ArneSoKa