“Perfekt lunsj måltid”
Anmeldelse av Havhesten Restaurant

Havhesten Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Tjøme
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig hjelp ved valg av mat og drikke. Maten ble servert perfekt.
Flotte omgivelser og god opplevelse av sted og ansatte.

Takk, joacimbuch

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Vi var to par som tok en lunsj her i dag. Veldig serviceinnstilt personale. Flott lokasjon, fint uteområde og en flott restaurant innendørs. Rent og ordentlig. Vi spiste scampi, fiskesuppe og burger. Alle rundt bordet var veldig tilfreds med maten. Blir ikke siste gang vi besøker dette stedet.

1  Takk, olaf257
Anmeldt 31. mai 2022

Rent og ryddig, flott plass for vår lunch. Bra utvalg i menyen og veldig hyggelig betjening. God mat i hyggelig omgivelser.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 918elsej
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

I fjor spiste vi oss gjennom menyen flere ganger. Smakfulle og gode matretter av fagfolk bak grytene, sammen med trivelig og uformell betjening. Rent, og tilpasset alle gjester. Anbefales

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 600larse
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Helt grei mat, men ikke spesielt.
Ganske enkel meny med de vanligste rettene dvs hamburger, fiskesuppe, pasta
bolognese. Hyggelig serveringspersonale, men mye lukt av stekos fra kjøkkenet. Måtte skifte klær da vi kom hjem.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Ruen13

Reisende som så på Havhesten Restaurant, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Havhesten Restaurant? Del dine erfaringer!