“God mat, men de ser deg ikke”
Anmeldelse av Havhesten Restaurant

Havhesten Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Tjøme
Anmeldt 10. juli 2024

Har besøkt denne restauranten flere ganger, og opplever dessverre det samme hver eneste gang: Maten er god den, men servitører ser deg ikke... -i det hele tatt!! Du kan vente 10 min på meny, og enda DA går de før de spør om du ønsker drikke.. Betjeningen er alltid hyggelig, men de gjør en del feil, selv i rolige tider, også virker det ut som de ikke vet at du er der. Vi liker ikke å rope på kelner for å få mer drikke - og så etter 15 min måtte mase om at drikken ikke kommer.. De kunne tjent bra mer penger om de så gjestene sine! Men om du ikke er så opptatt av å få slukket tørsten, ei heller å bli sett, så har de sjukt god pizza (om du får servert riktig type)

Dato for besøk: juli 2024
    • Atmosfære
Takk, Renaandre

Anmeldt 26. juli 2023 via mobile enheter

Alltid like hyggelig å komme tilbake til Havhesten. God mat, veldig hyggelige ansatte, og supre omgivelser. Vi kommer tilbake neste sommer.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Veolia
Anmeldt 14. mai 2023

Vi tar med alle våre forbindelser ut hit gjerne for en super god lunch. Det er merkbart at det er profesjonelle som står bak ved grytene, servicen er upåklagelig og lokaler er rene og pene. Anbefales

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 600larse
Anmeldt 15. november 2022

Mat midt på treet, for lite, lite forseggjort
Ikke lagt noe kjærlighet i matlagingen
Høy pris for middels dårlig mat
Midt på treet kvalitet,
Sjarmløs betjening som ikke virket interessert i oss
Kaldt
Upersonlig
Karakterløst

Eneste som var bra er utsikten til Røssesundet.

Konkl.:
Min gamle Mor og jeg ble veldig skuffet.
Hit tror jeg ikke vi kommer igjen når vi er på tur fra hytta på Hvasser og på vei hjem til Hamar.

Om denne restauranten hadde vært en person, hade vi ikke likt det karakterløse preget.
Stakkars.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, Harald-hamagutten201
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Velsmakende fiskesuppe, perfekt stekt supermør indrefilet. Topp måltid. Hyggelig betjening, som står på for gjestene. Kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Trygve G

Reisende som så på Havhesten Restaurant, så også på

Tjøme, Tjøme kommune

Har du vært i Havhesten Restaurant? Del dine erfaringer!